BOSE Soundbar 700 és a Soundbar 500 magyarországi ősbemutatójára kerül sor az októberi kiállításon, amely igazi szenzációt jelent majd a Bose házimozi és hifi berendezései iránt érdeklődő rajongók körében.

A berlini IFA előestéjén bejelentett két új Soundbar-ral, a gyártó egy új korszakot nyit a már legendás BOSE otthoni szórakoztató-elektronikai termékek területén. A Soundbar 700 és a Soundbar 500 mind a zenei, mind a házimozi terén kiemelkedően teljesít. Mindkét típus tökéletes módon ötvözi a prémium megépítést és az anyaghasználatot a teljesítménnyel, valamint az egyedülálló BOSE hangzással.

A hangvezérléssel – köztük az Amazon Alexa -, valamint az AirPlay 2 streaming szolgáltatással pedig egy teljesen új dimenzióba lép a két új Soundbar használata.
A BOSE Soundbar 700 a csúcsmodellhez méltó megjelenést kapott, melyhez a kategóriában a legjobb BOSE hangzás társul. Letisztult, kissé hajlított forma, valódi fém előlap és szálcsiszolt üveglapborítás jellemzi a prémium megépítést. A belsejében pedig egy innovatív technológia gondoskodik a
páratlan térhangzásról. Egyetlen egy hangsugárzóból olyan hangzást kap, ami máshol nem lelhető fel és amit a BOSE DSP-nek, valamint az egyedi alacsony profilú jelátalakítóknak köszönhető.

A BOSE QuietPort technológia révén a Soundbar kivételes részletességgel és mélységgel szólaltatja meg kedvenc zenéit. Kristálytiszta beszédhang és a drámaian élethű sportműsorok frenetikus módon szólalnak meg egyetlen hangsugárzóból. Mind ez pedig az új BOSE Soundbar 700 a nagy testvér, aminek a hangját élőben érdemes meghallgatni ahhoz, hogy értelmezzük, egyben érzékeljük a tudását, valamint megtapasztaljuk a prémium minőségű Bose hangzást!

A kis testvér a BOSE Soundbar 500 típus. Laposabb, rövidebb kivitelével a kisebb helyiségek igényeit tartja szem előtt. Mindössze 4cm magas, karcsú kialakításával szinte láthatatlan a TV készülék alatt, mindaddig, amíg be nem kapcsoljuk… Hihetetlenül praktikus, ugyan akkor szolgáltatásaival lehengerlő, megjelenésével egyáltalán nem nevezhető tolakodónak, harmonikusan alkalmazkodik a környezethez, gyorsan meg lehet szeretni…

Mindkét új BOSE Soundbar az intelligens hangvezérlés mellett, a gyártótól már megszokott univerzális távirányítóval is vezérelhető és mindkét típus ADAPTiQ technológiával felszerelt, mely a BOSE saját fejlesztésű akusztikai kalibrációs szolgáltatása, ami a helyiség adottságaihoz kalibrálja, állítja be a hangsugárzót, hogy a hangzás mindig és mindenhol tökéletes legyen.
Mindkét Soundbar falra is szerelhető, valamint (a későbbiekben is) tovább fejleszthető „wireless” mélysugárzóval és „wireless” hátsó szatellit sugárzóval, a teljes 5.1-es hangzás érdekében.
A BOSE Soundbar 500 és 700 Magyarországon először az október végi 19. Házimozi & HIFI Show kiállításon tekinthető és hallgatható meg a Basys M szinten lévő Monok elnevezésű termében.

www.bose.hu

(-)