5 darab DJABE: FLOW VINYL LP vár gazdára NYERJE MEG!

A Djabe: Flow LP a zenekar szeptemberben megjelent új stúdió albumának vinyl kiadása külön értéket képvisel elsősorban a zenekar rajongói számára, másrészt pedig azoknak, akik a jó hangzás elhivatott megszállottjai. A különleges eljárással préselt fekete lemezeken valós hangok szólalnak meg audiophil minőségben.

2018 januárjában kezdődtek el a Barabás Tamás – basszusgitár, Nagy János- billentyűs hangszerek, Kaszás Péter – dobok, Koós-Hutás Áron – trombita, és Égerházi Attila – gitár alkotta Djabe új stúdióalbumának felvételei. A Barabás Tamás által készített kiadvány részben megtartotta a Djabe zenéjének eddigi jellemzőit, de sok új színnel is gazdagodott a zenekar hangzása. Kaszás Péter jellegzetes énekhangja üdítően és frissen hat a Djabe világában. Világszínvonalú dobolása új alapokra helyezte a ritmus szekciót. Barabás Tamás szintén világszínvonalú és egyedi basszusgitár játéka és összhangja Péterrel különleges zenei élményt nyújt a hallgatóknak. Nagy János nem véletlen az egyik legkiemelkedőbb magyar billentyűs. Erről ezen a lemezen is meggyőződhetünk. Koós-Hutás Áron trombitajátéka is meghatározó tényezővé vált a magyar zenei életben és mostmár végérvényesen a Djabe hangzásában is. Égerházi Attila szokás szerint pár kompozícióban társszerzőként dolgozott Barabás Tamás mellett.

A lemezt Európa legjobb lemezgyárában a Record Industry-ban vágták és préselték. A vágás analóg mesterszalagról készült.

Bese Jozé kritikája a Flow albumról:

„A zeneanyagot a közönség és kritika egyaránt lelkesedéssel fogadta. A kiadvány a Djabétól megszokott módon megtartotta a rá jellemző sajátos stílusjegyeket, de Barabás Tamásék természetesen ezúttal is továbbléptek. Az új tagok hozzáadták nemcsak kiemelkedő hangszeres tudásukat, hanem sikerült a továbbépíteniük a Djabe jellegzetes zenei világát.”

Tracklista:

Side A Flow., Return To Somewhere, Another Dive, Turtle Track

Side B Bubble Dreams, Deep Lights, Curved Mirror, White Bears

További információ a DJABE weboldalán.

Djabe: Flow

Djabe: Return To Somewhere

5 Djabe: Flow LP vár gazdára nyereményjátékunk keretében!

Írjon emailt a djabe@djabe.com címre. A levél tárgya Flow nyereményjáték legyen.

Az emailbe be kell írnia nevet és az emailcímet, amiről a levelet küldték.

Az emailt küldők között október 25-én sorsoljuk ki az öt nyertest. A lemezeket a Hi-Fi show kiállításon a Djabe High-End kiadványait bemutató kiállító teremben lehet majd átvenni. A nyerteseket a részletekről emailben értesítjük.

(-)

2 hozzászólás “5 darab DJABE: FLOW VINYL LP vár gazdára NYERJE MEG!” bejegyzéshez

 1. Kedves Djabe együttes!

  Köszönöm a lehetőséget a nyereményjátékra, és sok-sok dícséret a zenei sziporkázásukhoz!
  Sikerült nagyon szép és vidám témákat választani, melyek színes lendületet visznek még a szürke hallgatók szürke pici életébe is…
  De ha színesebb lelkületű fülekre találnak e dallamok, képesek az éberen figyelő létezést fantáziákkal megtölteni, amitől táncol és repked az ember szíve még órák múlva is…
  Remek zenészek nem véletlen találkozása ez, időnként nagy-nagy csodákkal fűszerezve, különös tekintettel Nagy János szünetekre is gondosan ügyelő pontos és fürge ujjaira 🙂
  A kedvencem a Curved Mirror c. szám, mely filozófikus hangulatával mélyen kilóg a vidám sorból, de nagyon el tud varázsolni…

  Üdvözlettel

  Vass Róbert

 2. Kedves Emberek!

  Van az ősidőkből ( feltehetően a zenekar indulása körüli időkről beszélek…) származó zene anyagom Tőletek. Ezt a 2 lehetőséget meghallgatva csöveken át,..DÖBBENETESEN + a fejlődés!!! A stílus pedig igen közel áll hozzám. A zene és ez a zene tud teljesen kikapcsolni a hétköznapokból.
  Kíváncsi leszek, hogy a SHOW-n VYNIL körülmények között is meghallgathatom a zenéteket?!?
  Találkozunk!
  Üdvözlettel, Halmi Mátyás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.