Ultrasone Edition 11 premier a Muzixgroup standján

Edition Eleven néven jelentette be legújabb, októberben piacra kerülő prémium termékét az Ultrasone. A dió színű terméket kézzel szerelik össze Németországban, 1111 db-os limitált kiadásban.

Nyitott rendszerű, egyedileg válogatott anyagokból készül a maximális kényelem és a kifinomult hangélmény érdekében. Belsejében új fejlesztésű, 40mm-es, úgynevezett TruTex bio-cellulóz membránanyagú meghajtó kelti a hangokat. A hangszórót neodímium-vas-bór mágnes hajtja, frekvencia-átvitele 6 Hz-től 42 kHz-ig terjed. A gyártó szerint bármilyen műfajú zenével képes visszaadni a hangokat úgy, ahogy a művészek megálmodták. Az Edition Eleven tartalmazza a gyártó saját fejlesztésű S-Logic Plus passzív térhangzás technológiáját.

A fejhallgatót úgy tervezték, hogy hosszabb zenehallgatás után is kényelmes maradjon. A fejhallgató része a leválasztható, négy magos, 3 méter hosszú audiophile kábel.

A 19. Házimozi & Hifi Show-n bemutatkozó fejhallgató kipróbálható, számos más Ultrasone fej és fülhallgatóval egyetemben a Muzixgroup standján az M szinten, a Sárospatak teremben.

(-)