ÚJRA HIFI SHOW!

Tisztelt Barátaim, kedves Hifi rajongók!

A tavaly újraéledt Hifi Show idén 2023 októberében folytatja sikersorozatát és immár 22. alkalommal várja látogatóit a Váci úti szállodában. 

Mondhatnánk úgy is, hogy a Covid után új szakaszba léptünk a kiállítás tartalmi megközelítését illetően, ami hagyományaihoz híven, továbbra is az igényes és minőségi zenehallgatást helyezi előtérbe, ugyanakkor – lépést tartva a technika fejlődéssel – számos elemében a digitális, ú.n.  stream-elt formátumokat is preferálja.

A Hifi Show weboldala ezekben a napokban folyamatosan új információkkal és hírekkel frissül,  ahol a kiállítók tájékoztatóit és egyéb híreket olvashatunk.

A 22. Hifi Show kiállítás idén is, az elegáns, átalakult Váci úti  Crowne Plaza Budapest szállodában került megrendezésre, ahová a hifi és az otthoni szórakozás szerelmeseit  invitáljuk.  Legyen ott, jöjjön el idén is erre  a fantasztikus találkozóra, ami október 14-15 -én a  megszokott helyen kerül megrendezésre.

Éljük át együtt ebben a gyönyörűen újjá épített,  hangulatos  szállodában,  a szórakoztató elektronika legújabb vívmányainak bemutatóját, hallgassuk meg együtt a világ legjobb hangjait és csodáljuk meg a legújabb televíziós technikák EISA díjas parádéját.

Mostantól az oldalunk rendszeresen frissül, hírt adva a rendezvény előkészületeiről, a várható érdekességekről és a bemutatásra kerülő termékekről, szakmai programokról.

Szeretettel várjuk a hifi és az otthoni szórakozás barátait és tisztelt kiállító partnereinket idén 2023. október 14-én és 15-án a Váci úti Crowne Plaza Budapest Hotel közismert épületében a 22. Hifi Show alkalmával.

 

Soltész Rezső