Tisztelt Barátaim, kedves Hifi rajongók!

Újra lelkesen és teljes odaadással nyitjuk a Hifi Show weboldalát azzal a jó hírrel, hogy idén októberben végre megrendezésre kerülhet az immár 21. Hifi Show Budapest kiállítás, az elegáns, újjáépült Váci úti szállodában, ami ezentúl a Crowne Plaza Budapest nevet viseli.

 

Nagyon megviselt bennünket a kiesett időszak, de talán éppen ezért fontos, hogy a hifi és az otthoni szórakozás szerelmeseit most meghívjuk egy fantasztikus találkozóra az idei október 22-23 -i hétvégére, hogy a régi megszokott helyen, a gyönyörűen újjá épült,  vadonatúj szállodában, ismét együtt élhessük át a szórakoztató elektronika legújabb vívmányainak bemutatóját, a világ legjobb hangjait és az új televíziós technikák EISA díjas parádéját.

 

Mostantól az oldalunk rendszeresen frissül, hírt adva a rendezvény előkészületeiről, a várható érdekességekről és a bemutatásra kerülő termékekről, szakmai programokról.

 

Szeretettel várjuk a hifi és az otthoni szórakozás barátait és tisztelt kiállító partnereinket idén 2022. október 22-én és 23-án a Váci úti Crowne Plaza Budapest Hotel közismert épületében a 21. Hifi Show alkalmával.

 

Soltész Rezső