SVS & Emotiva – Amerika hangja… – Home Movie

A házimozi megszállottak köreiben előbb vagy utóbb elhangzik az aktív mélysugárzók (és nem mellesleg hangfalakra) készítésében élen járó SVS neve. A cég alapítója és igazgatója, a törekvő látásmóddal megáldott Gary Yacoubian mai napig csak azt tartja szem előtt, hogy termékei megalkuvás nélküli, világszínvonalú teljesítményt nyújtsanak. Ez a filozófia emelte az SVS-t a világ legjobb mélyláda márkái és nem mellesleg a leggyorsabban fejlődő hangfal szakértői közé.

Az idei kiállítás lehetőséget fog nyújtani arra, hogy az érdeklődők saját bőrükön is megtapasztalják az SVS szakértelmét. Ebben a széleskörű szakmai elismeréseket bezsebelő (többek közt EISA díjjal is jutalmazott) SB-4000 fog segíteni! Ugyanitt az érdeklődők találkozhatnak majd az SB12-NSD és PB12-NSD limitált kiadású, akciós áron megvásárolható mélyládákkal (házimozi fejlesztőknek nem mindennapi lehetőség)! Akik pedig nyitottak a modern multimédia iránt, azok megismerhetik az SVS Prime Wireless termékcsaládját is, amely vezeték nélküli funkciókat és multiroom képességet is kínál.

Minek köszönheti sikerét az Emotiva? Dan Laufman és csapata az audio iparág neves márkáinak dolgozott. Dan hosszasan tűrte a rendszer gyengeségeit és a szüntelenül felfelé kúszó árakat. Végül mindezt megelégelte és úgy döntött, hogy tesz valamit az ügyért. Így született meg az Emotiva. Hang-megszállottak, mérnökök és szakértők csapata. Mind egyetlen ügyért dolgoznak, hogy a felhasználó a hifi és házimozi világát teljesen új szinten élje át.

Az Emotiva készítette el a piac egyik legjobb ár/érték arányú házimozi processzorát. Emellett széleskörűen konfigurálható, analóg előerősítőjük, az XSP-1 is segített megerősíteni a „megfizethető high end” fogalmát. Mi több, saját fejlesztésű, moduláris felépítésű végerősítőkkel is előrukkoltak. Mindezt azért említjük, mert a kiállításon történetesen ezek az erőművek (XSP-1 és a jelenlegi referencia szintű, 1-2-3 csatornás kiosztásban rendelhető XPA DR) fogják megszólaltatni az említett a hangsugárzókat!

A házimozi csúcsát a „privát mozi” élmény jelenti. Utóbbihoz elengedhetetlen, hogy ugyanazt halljuk, amit a filmek hangstúdiójában ülő, térhatású hangsávokkal dolgozó hangmérnökök. Közülük sokan az M&K Sound termékeire esküsznek. A Home Movie e termékeket is kihelyezi a kiállításon azoknak, akik komolyan érdeklődnek a személyre szabott, felsőszintű moziélmény iránt.

A szórakoztató elektronika fogalma mára kiszélesedett, ennek megfelelően nem csak hagyományos hangrendszerekkel lehet majd találkozni, hanem olyan megoldásokkal is, amelyek a modern felhasználók mindennapjait is segítik. Ilyen például az erős pozíciót betöltő BlueSound, amit szintén ebben a teremben ismerhetnek meg jobban a látogatók. Az említett gyártókról és termékekről a rendezvényen további érdekességeket, információkat osztanak meg Önökkel a Home Movie munkatársai!

www.homemovie.hu