Phonar Akustik – Minőség megfizethető áron

Az idén megrendezésre kerülő 20. HiFi Show kiállításon a Phonar Akustik hangsugárzók magyarországi forgalmazója az Ekline Audio a Phonar termékek legújabb újdonságait mutatja be.

A Veritas hangszórók élethű zenei reprodukciójukkal és elegáns megjelenésükkel teljesítik a magas követelményeket. Minden Veritas hangszórót a részletekre való figyelemmel tervezték és nagy erőfeszítéssel készültek. Több mint 50 éves hangszórótervezési tapasztalat és a kiváló minőségű alkatrészek, így minden Veritas hangszóró osztálya csúcspontjává válik.

A jelenleg futó, elegáns megjelenésű NEXT sorozat két új taggal bővült. A Phonar mérnökei elkészítették a jelenlegi csúcsmodell, a Veritas P10 NEXT „egy számmal kisebb”, mondhatni kicsinyített mását, a Veritas P9 NEXT modellt. A Veritas P9 NEXT precíz kiviteléhez a hét rétegű lakkozás és kézi polírozás megkülönböztetett eleganciát kölcsönöz. A javarészt kézműves munkával elkészített, magasfényű fekete és fehér színben megjelenő kabinetek színválasztéka valódi diófaborítással egészült ki. A több kamrával rendelkező hangszekrényt különböző méretű merevítők által mechanikusan rezonanciamentesre vannak optimalizálva.

Mivel az eddigi és az új Next tagok is alkalmasak 5.1 hangsugárzó-rendszerek kialakítására a Phonar egy méretben és tudásban is nagyobb centersugárzót hozott ki. A Veritas C8 NEXT méltó kiegészítője lehet a P10 NEXT vagy a P9 NEXT típusoknak, hogy minden eddiginél alkalmasabb, „látványosabb” hangzású házimozi rendszerünk legyen. A Veritas C8 Next könnyedén képes helytállni akár nagyobb hangerő szinteken nappali szobákból kialakított vagy dedikált házimozi szobákban egyaránt.

A Phonar megcélozta az aktív hangsugárzók világát. A vezeték nélküli hangátvitelt preferáló hangrendszerük teljes szabadságot és könnyű hozzáférést biztosít az új zenei forrásokhoz és az innovatív technológiákhoz. Egy új aktív hangfal családdal bővült a kínálat. A Veritas M4, a Veritas P4, P6, P9 és a P10 modellek MatchAIR változata jelent meg. A vezeték nélküli jelátvitelt és az aktív jelerősítési technológiát használó Match Air termékek lenyűgöző hang élményt nyújtanak. A Match Air technológiát használó hangrendszer egy, számos csatlakozási opcióval rendelkező adót (hub), valamint internetes streaming funkciót és legalább egy pár aktív hangszórót tartalmaz. Alap állapotban maga az aktív hangfalpár felkészített a MatchAir technológiára, de opcionálisan, szettben is rendelhető egy Platin sztereó HUB kiegészítésével, amely a legmodernebb WiSA zárt rendszerű kommunikációs folyamatot használja 24/96kHz formátumban.

Minden érdeklődő zenebarátot, meglévő és akár új Phonar hangfaltulajdonost szeretettel várunk október 26.-án és 27.-én a Hilton Budapest City hotel első emelet 101. szobájában.

www.ekline-audio.hu