Önálló hangzás a zenében, NAIM hifi és high-end rendszerek

A NAIM hifi és high-end rendszereket épít, melyek túlmutatnak a hangon, mélyebb, magabiztosabb hangzást nyújtanak: hadd szóljon a NAIM hangja a zenében.
UNITI ATOM erősítő/hálózati lejátszó/multiroom rendszer
UNITI ATOM erősítő/hálózati lejátszó/multiroom rendszer

A NAIM alapítója, Julian Vereker MBE (1945-2000) volt versenyautó-vezető, vállalkozó és autodidakta mérnök akit mély szenvedély fűzött a zenéhez. Szabadidejét az 1960-as években barátai koncetrjeinek hallgatásával és azok rögzítésével töltötte. Julian úgy találta, hogy a felvételek messze nem nyújtottak olyan élményt az otthoni rendszerén, mint ahogy azt a koncertek alatt hallotta.

A második legjobbal nem volt elégedett, így úgy döntött, hogy megtervezi saját erősítőit és hangsugárzóit, figyelmen kívül hagyva az addig elfogadott tapasztalatokat és tudást, és olyan előadásmódra koncentrált, amely a zenét életre keltette. Ezek az első tervezések megteremtették számos ikonikus és díjnyertes hi-fi termék alapját, melyek a következő évszázadban is iránymutatóak voltak.

A 40 éves mérnöki és kézműves-technikai megközelítésnek köszönhetően a cég napjainkban is fejlődik.

A cég legutóbb az innovatív MUSO zene rendszeréért, idén pedig a szintén hálózatképes UNITI ATOM erősítő/hálózati lejátszó/multiroom rendszeréért kapott EISA díjat.

A NAIM elektronikák bemutatójára Önt is sok szeretettel várjuk a BADACSONY teremben.

Horn Distribution

https://hu.horn.eu/