Musikit – új márka azoknak, akik maguk építik a hangrendszerüket

A Hangtechnika, Musikit néven indítja útjára új márkanevét. Az a kifogástalan minőség, amit vevőink eddigi 25 évünk alatt megszoktak a létesítményhangosítás területén, a musikit.hu oldalon forgalmazott termékekre is vonatkozik, sőt.

Miért a sőt? Mert olyan prémium brandet alkottunk, melynek célja egy valóban verhetetlen ár/érték arányú kínálat létrehozása, részben saját fejlesztésű termékekkel, másrészt felemelni az igényes zenehallgató kultúra köztudatába a kit-ek, azaz építőkészletek rangját.

Ami már biztos: az idei hifishow-n az SB Acoustics Satori szériájából készült hangfal KIT-et fogunk bemutatni Jantzen Audio váltóalkatrészekkel szerelve, amit a japán Elekit 6L6 SE csöves erősítő KIT-je fog meghajtani.

A digitális front lelkeként a Human Audio kiforrott akkumulátoros táplálásával megvalósított multibites NOS D/A konverter KIT-je mutatkozik be, de lesz egy sokkoló(an alacsony) árú lemezjátszó is.

A kézzel készített hangrendszerek egyedi érdeme – aki már épített KIT-et, tudja -, hogy  létrehozása, építése során egy értékteremtési folyamaton megy át az alkotó, egy semmihez nem hasonlítható személyes viszonya lesz hangrendszeréhez, mindemellett utolérhetetlen ár/érték arány érhető el – persze csak ha jól döntünk.

Ebben tudunk mi segíteni, ugyanis abban biztosak lehetnek vevőink, hogy nagyon válogatósak vagyunk. Ez nem csak a hangminőségre, hanem a megbízhatóságra, és KIT-ek esetében a problémamentes építhetőségre is vonatkozik. A legfontosabb rendező elv a kimagasló értékek felkarolása, s ez megteremthet olyan helyzetet is, hogy akár egy viccesen alacsony árú konzumer terméket teszünk be kínálatunkba, ha arra érdemes: tapasztalt csapatunk közösen hozza meg a döntést a választékról.

A kiállításon a látogatók zenéinkbe belehallgatva, már az első taktusból érteni fogják, mit miért állítunk ki a 19. Hifishow-n.

A musikit várja látogatóit a Hilton Budapest City első emeleti 114-es szobájában.

További információ a Hangtechnika Kft. weboldalán.

 – musikit –