Soltanus Acoustics ESL Virtuoso MK II először Magyarországon

Meghívó regisztrációval! Beszélgetés a gyártóval!

A Soltanus Acoustics ESL Virtuoso MK II hangsugárzók új szintre emelik a zenehallgatást, izgalmas és különleges élményeket nyújtva a muzsika szerelmeseinek. A kivételes hangzást nyújtó elektrosztatikus hangsugárzók egy kis manufaktúrában, gondos kezek munkája által készülnek. Magukban hordozzák azt a két évtizedes tapasztalatot, amelynek birtokában 2012-ben Mikovity Zoltán megalapította a Soltanus Acoustics manufaktúrát Szerbiában.

Az ESL Virtuoso MK II a Soltanus Acoustics jelenleg készített hangsugárzói az elegáns design és közel tökéletes arányok mellett lenyűgöző technikai paraméterekkel rendelkeznek. Jellemzői a kiváló basszus, felbontás, magas frekvencia-válasz és impedancia az alacsony damping faktorral  rendelkező erősítők számára. Elkülönített, speciális nagyfrekvenciás transzformátorral az impedancia minimum 6 Ohm 20 KHz-en.

Az ESL Virtuoso MK II különleges érzelmi rezdüléseket hív elő a hallgatóban. Élővé varázsolj a zenét.

A jubileumi HiFi Shown mutatjuk be a Soltanus Acoustics Euridiche elektrosztatikus fejhallgató három modelljét. Igazi különlegességet hallhatnak az Allegro Audio szobába betérők. Várjuk szeretettel a Hilton Budapest City 155-ös szobában!

A kiállítás mindkét napján különleges beszélgetésben lehet része azoknak, akik szeretnének többet megtudni az elektrosztatikus hangsugárzók tervezéséről, megalkotásáról és gyártásáról. Szeretnének közelebb hozni ezeknek a kivételes készülékeknek a zeneiségét és valóban élővé tenni az élményt. Mikovity Zoltán, a Soltanus Acoustics alapítója és a készülékek gyártója személyesen vezeti be a hallgatókat ebbe a csodálatos világba.

A zártajtók mögötti beszélgetés két időpontjára regisztrálni a következő email címre küldött levélben lehet: bela.teleki@allegroaudio.hu

Allegro Audio bemutató szoba: 155

Időpontok:

2019. október 26,  szombat, 14:00-14:30

október 27, vasárnap, 11:00-11:30

 

Várjuk Önöket szeretettel!