EISA díjas – Marantz erősítő, hálózati és CD-lejátszó

Ken Ishiwata jubileum
A Marantz, mint a fejlett technológiák világszerte vezető cége, mindig törekedett arra, hogy közvetítse a zenészek valódi érzelmeit, olyan hűen reprodukálva a zenéjüket amennyire csak lehet – úgy, mint ahogy azt eredetileg eljátszották.

A japán gyártó követve ezt a hagyományt, folyamatosan frissíti a sztereó készülékeit.

A Marantz idén Ken Ishiwata – a márka nagykövetének – 40. évfordulóját ünnepli két különleges, limitált kiadású, a legendás PREMIUM szériához tartozó KI-Ruby komponensével: az SA-KI Ruby SACD/CD lejátszóval és a PM-KI Ruby erősítővel, melyekből egyenként, 1000 darabos korlátozott darabszámot készítenek el.

Egy Ishiwata lézer-nyomtatott aláírás és egy “Rubin” motívum található a frontlemez tetején. Az új komponenseket az Ishiwata által vezetett csapat tervezte és hangolta, hogy valóban kiemelkedő hangzást biztosítson – valószínűleg a gyűjtők egyik kedvence lesz.

A PM8006 integrált erősítő és az ND8006 Hálózati lejátszó / CD-lejátszó kombó nem véletlenül nyerte el az idei EISA díjat a sztereó rendszer kategóriában. A tovább finomított Marantz hanggal a cég ismét új mércét állított fel az audiofil kategóriában az igényes zene szerelmesei számára.

Többek között ezekkel a Marantz újdonságokkal is találkozhat a kedves látogató az 19. Hifi Show kiállításon aEGER teremben.

Minden látogatót sok szeretettel várunk.

 

www.marantz.hu