Luxus-minőség-zeneiség, tökéletes hang ez a MOON by Simaudio

A kecskeméti AV-Land az idei 20. Hifi Shown a kanadai MOON High-End berendezéseit is bemutatja az érdeklődőknek a Hilton Somló termében. Cikkünkből megismerheti a MOON termékek filozófiáját és gyártásuk körülményeit.

A MOON elektronikák gyártásakor semmilyen részleten nem spórolnak. Minden apró részlet egyformán fontos szerepet tölt be, és ugyanolyan fontos minden egyes terméken belül.
Filozófiájuk, hogy a legalapvetőbb érték a gondos és precíz kivitelezés.

A kanadai MOON termékek gyártásán magasan képzett szakemberek dolgoznak és az elektronikák összeszereléséhez kifinomult minőségi eszközöket és technológiákat használnak fel!
Kiemelten fontos, hogy a gyártásban nem a robotok általi automatizáció a cél, hanem az emberi kéz által kifejezett lehető legnagyobb gondoskodás.
Ezért a gyártás nem egy pár perces folyamat, kizárólag rendelésre készülnek az egyedi gyáriszámos termékek, illetve ahogy a gyakorlat mutatja 3 hónap telik el, mire a megrendelt termék a magyarországi AV-LAND Kft. polcaira kerülnek.

Ebben az időintervallumban, nem csak hogy összeszerelik és bedobozolják, de majd egy egész hónapon át járatják a kész termékeket, mindeközben folyamatosan monitorozzák azok működését speciális mérőeszközökkel. Szükség esetén finomítanak is rajta.
Csakis így lehetséges azt a kiemelt minőségi szintet fenntartani, amit a MOON képvisel és nem utolsó sorban ennek köszönhető, hogy ezekre a termékekre hazánkban is 10 év garancia jár.