l’auditeur – Pink Faun, Holo Audio, Sense Audio Manufaktura, Stockfisch, RecordingTheMasters

Pink Faun

Amennyiben nem elégszik meg az ipari termékkel, hanem személyre szabott streamerre vágyik, lineáris táppal, upgrade lehetőséggel, Roon lehetőséggel, Hollandiából!

Nincs hang, csak zene.

Holo Audio – Spring DAC – “Kitsune Tuned Edition”

A Spring 2 egy teljesen újgenerációs, diszkréten felépített, ellenállás-hálózatos (közismert nevén R2R) DAC új képviselője, amelyet a Jeff Zhu tulajdonában lévő Holo Audio gyárt.

A világ első létrás DAC családja, amely valóban natív módon támogatja a DSD1024-et és a PCM1.536M-et is.

Három verzióban kapható!

Sense Audio Manufaktura

Több, mint öt éves múltra tekint vissza az itthon készülő SENSE története. A hangdobozok készítésénél Accuton hangszórókat, a keresztváltóban előszeretettel Mundorf alkatrészeket alkalmazunk.

Stockfisch Records – lemezek a legjobb polcról Ismert művészek, új felfedezések, tehetségek és kincsek a múltból. Gitár-orientált zene, minőségi, különlegesen gazdag hangzású felvételek, LP, CD, SACD és már letöltés is.

RecordingTheMasters

Hangstúdióknak mesterszalagot, orsós magnót használóknak professzionális és félprofi analóg magnószalagokat és kazettákat gyárt az RTM. A szalagok Franciaországban készülnek, az eredeti AGFA és BASF receptúrák és előírások alapján, gondos minőségbiztosítás mellett.

Természetesen az Unison Research, Unico, Opera, The Gryphon termékek változatlanul kiegészítik a kínálatot.

A l’auditeur által bemutatott és forgalmazott termékeket a Badacsony teremben találja meg.

Szeretettel várok mindenkit.

www.lauditeur.hu