l’auditeur – Marten, Accuton, Clearaudio, Finite Elemente

Marten

A Marten célja, hogy kiküszöbölje a szakadékot az élő és az otthoni zenehallgatási élmény között. Laza harmóniában testesíti meg a svéd formatervezés szellemét. Egyesíti a racionális gondolkodást, a találékonyságot és az eleganciát egy egyszerű cél elérése érdekében: a zene megidézésében, úgy, hogy az a lehető legközelebb álljon az igazi, élő előadáshoz. Hangdobozaik a szép zene valóságát hallgatási környezetünkbe hozzák. Az elérhető legmagasabb színvonalú alkatrészeket (jellemzően Accuton hangszórókat) használnak.

A Marten Recordings  két csúcskategóriás mikrofonnal, saját stúdióban felvett hanglemezeket ad ki. Az utómunka minimális, így a természetes hangzás élménye otthonában is átélhető.A Marten hangfalaiban Jorma Design kábeleket használ, amelyek zeneibbek, dinamikusabbak, csendesebbek, texturálisabbak és elegánsabbak, mint sok más termék.

Accuton – by Thiel & Partner

A finom kerámia membránok kiválóan kombinálják a keménységet, a könnyűséget és a csavarodási ellenállást. Gyémánt és szendvicsszerkezetű membránok is készülnek. Az új Cell hangszórók számos fontos újítást (mágnes kör, felfüggesztés stb.) tartalmaznak.

Clearaudio – 40 év kiválóság

Innovációs díjak sora, ultra precíz kidolgozás, kiemelkedő német színvonal. Rengeteg futómű, hangkar, hangszedő mellett hét fajta fonófokozat, elektronikák, hálózati szűrők és tápok, kábelek, lemezmosók és kiegészítők lenyűgöző választéka.
Újdonság a Smart Matrix Silent lemezmosó!
Hanglemezfelvételeket is készítenek, LP reprint kiadással is foglalkoznak.
Az analóg világ teljessége.

Finite Elemente

A német cég jelentős múlttal és óriási tapasztalattal rendelkezik. Az utóbbi években komoly tudományos munkával megújította a CERA kerámiagolyós készülék- alátéteinek komplett családját.

A Pagode Rack állványokat a rendkívüli stabilitáson túl, a rafináltan kialakított energia elvezetés, a rezgések terjedésének módszeres megakadályozása jellemzik. Idén jelentek meg kínálatukban a CARBOFIBRE° készülékalátétek.

A l’auditeur által bemutatott és forgalmazott termékeket a Badacsony teremben találja meg. A termékek bemutatása hamarosan folytatódik.

www.lauditeur.hu