l’auditeur – AudioNet, Kawero, Mundorf, Pre-audio

Elsősorban sztereó hangvisszaadással, analóg és digitális rendszerekkel egyaránt, foglalkozom. Olyan termékeket, cégeket képviselek, melyek saját otthoni zene hallgatásom mércéjének teljes egészében megfelelnek. Mindig is fontos volt kínálatomban – az audiofil rendszerek és készülékek mellett – a valódi csúcs high end.
Az idén, épp túl a 25. évfordulón, erre fókuszálok.

AudioNet – Egyszerűen elegáns
Leheljen új életet a lemezgyűjteményébe, a világ legjobb mérési adatait biztosító műremekekkel. Az erősítők alapkapcsolása egy jelentős egyetemi kutatás és fejlesztés alapján jött létre. A kivitelezés orvosi műszergyártó igényességével készül. Precíz, ám levegős megszólalás, áramló zeneiség jellemzi az AudioNet rendszereket, készülékeket.
Újdonság a Humboldt integrált erősítő!

Kawero! – a tökéletesség

Hosszú út vezetett a sikerig. Kísérletek garmada után egy bátor és szokatlan koncepció: RAAL szalagsugárzó, egy nagyon tág tartományban dolgozó 7” középsugárzó, mely passzív radiátoros támogatással dolgozik, továbbá egy csak 60Hz alatt bekapcsolódó, 10” mélysugárzó. A doboz kerüli a párhuzamosokat és merőlegeseket és alig csillapított, anyaga a speciális Panzerholz, vagy tankwood. E víznél nehezebb, alunál stabilabb anyagot műgyantába itatott farétegekből állítják elő, nagy hőmérsékleten
és óriási nyomáson addig préselve, míg eredeti térfogatának 60 %-ra összenyomódik.
Meg kell hallgatnia ezeket a hangsugárzókat, hogy megértse a zene teljes, mágikus hatását.

 

Mundorf – Inner Excellence

Használja Ön is, akár a Kawero, és élvezze a világ vezető kondenzátor gyártójának termékeit! Szinte zavarba ejtő választékban gyártanak alkatrészeket high end felhasználók számára. A rendkívül tartós
Mundorf AMT – az “Air Motion Transformer” szalagsugárzók számtalan high end és profi hangszóróban tündökölnek.

Pre-audio – Precízió és minőség

Légcsapágyas, tangenciális karokkal szerelt megfizethető lemezjátszók specialistája. Szöghibamentes letapogatás praktikusan megvalósítva, így egyszerűen jobb a kiolvasott információ. Kiváló hangminőség, részletgazdagság, eleven természetesség.

A l’auditeur által bemutatott és forgalmazott termékeket a Badacsony teremben találja meg. A termékek bemutatása hamarosan folytatódik.

www.lauditeur.hu