L’AUDITEUR a 22. Hifi Shown

FÓKUSZBAN A ZENE

Elsősorban sztereó hangvisszaadással, analóg és digitális rendszerekkel egyaránt, foglalkozom. Olyan termékeket, cégeket képviselek, melyek saját otthoni zene hallgatásom mércéjének is teljes egészében megfelelnek. Mindig is fontos volt kínálatomban – az audiofil rendszerek és készülékek mellett – a valódi csúcs high end.
NAGY LÁSZLÓ

 

ENGSTRÖM – MINDEN, AMIT TUDUNK AZ ELEKTRONCSÖVEKRŐL,
MEG AMIT ELKÉPZELNI SEM MERTÜNK…
Exkluzívitás, minőség és esztétikum. Készülékeik minden szimmetrikus és aszimmetrikus rendszerbe könnyen illeszthetők. Legfőbb jellemzőik a zéró negatív visszacsatolás és törekvés a torzítások teljes kizárására.

 

 

MARTEN – EGÉSZEN KIVÉTELES HANGSUGÁRZÓK
Az elérhető legmagasabb minőségű anyaghasználat, a skandináv formatervezési hagyományok és a valósághű megszólalás különleges egyesülése. Jorma Audio kábelezéssel készülő hangdobozaik muzikalitás, dinamika, részletgazdagság és elegancia szempontjából magasan kiemelkednek a piaci kínálatból.

MARTEN MINGUS SEPTET StE hangdobozok
Nehézsúlyú négyutas hangdoboz hét meghajtóval. Rendkívül alacsony torzítás, részletgazdag, dinamikus megszólalás azoknak, akik a zenét a zsigereikben is akarják érezni.

 

 

 

CLEARAUDIO
A cég 45 évét innovációs díjak sora, csúcsminőségű anyagok, német precízitás, zseniális gyártási technológia, kiemelkedő szintű kidolgozás jellemzi. CMB csapágyas futóművek, hangkarok, hangszedők mellett phono erősítők, hálózati szűrők és tápegységek, kábelek, lemezmosók és hasznos kiegészítőklenyűgöző választéka. Saját lemezfelvételeket is készítenek, de LP reprint kiadással is foglalkoznak.
A Clearaudio az analóg világ semmihez sem fogható élményét nyújtja.

 

 

 

FALKENOHR
Nem egy szokványos készülék állvány! Masszív felépítés, kifinomultság, innovatív rezgéskezelés, ami minden rendszerből kihozza a maximumot.

 

A l’auditeur várja látogatóit a Crowne Plaza Budapest Hotel, Red és Green termében, az első emeleti 110-es szobában valamint a 7-es 8-as és 9-es kiállítótéren.