A 22. Hifi Shown a Kudos referenciaszéria legkisebb álló hangfala a Titan 606 is bemutatásra kerül. Azonban “kisebbsége” nem gátolta abban, hogy a nagyobb modellekhez hasonlóan sok figyemet és elismerést kapjon az idők során.

A Kudos Audio cég még 2006-ban irányt váltott. Derek Gilligan tervezőmérnök hangsugárzó építő csapatával egy sor nagyteljesítményű egység gyártásába kezdett. Mivel híres bútorkészítők és profi zenészek családjából származik, az alapfilozófia lefektetése után több éves munkával, minden trükk vagy mesterkéltség nélkül, példaértékű termékeket kezdett készíteni. Az általuk készített hangsugárzók már több nemzetközi megmérettetésen díjakat nyertek, amiket a vájtfülű ítészek a jelenleg elérhető legjobb hangzásúak közé soroltak.

 

 

A legjobb kivitelezési terv: a forma és a funkció házassága. Az elv betartásával a Titan 606 modern, légies, egyáltalán nem uralkodó megjelenése könnyedén beleolvad a kortárs otthonok lakberendezési stílusába. A Titan család középső modelljének gyártásakor, a modern és mégis elegáns külső felületek látványának biztosítására és a kiváló hangzás elérése érdekében, kizárólag minőségi valódi fa furnérokat és lakkokat használnak.

A Kudos Titan 606 kiválóan interpretálja a természetes hangokat, de az elektronikus zene rajongói is kedvüket lelhetik benne. Hangja részletgazdag, és nagy hangerőn sem boritja fel a hangzás egyensúlyát. Reális, háromdimenziós hangszínpadot rajzol és hihetetlen módon közvetíti a zene hangulatát, érzelmeit, még akkor is, ha egyszerre sok hangszer szólal meg nagy térben.

 

 

A 606-os modell ugyanazzal a hangzással rendelkezik, mint nagyobb testvére a 808-as, csak éppen a kisebb méretű zene-szobákhoz jobban illeszthető. Ha kvalitásait egy szóval kellene jellemezni: élvezetes. Ha valaki komolyan gondolja a zenével való foglalatosságot és érti is amit hallgat, érdemes a lélekemelő hangzásba pénz befektetni. A Titan 606 stílust varázsol a lehallgató-szobába és megidézi a lenyűgöző, művészi előadásokat.

 

További információ:

Dream Audio

Hangzásvilág Magazin

The Ear Hi-fi Music Gear

Alpha-Audio

 

A Dream Audio várja látogatóit a Crowne Plaza Budapest Hotel, Blue termében és az első emelet 152. és 153. szobáiban.