Kivételes hangok, rendkívüli zenei élmény

REGA Planar 10 – Új etalon az analóg zenehallgatásban

Az Allegro Audio nagy örömmel mutatja be a jubileumi HiFi SHow-n a REGA legújabb analóg lemezjátszóját, a Planar 10-et és a P10 tápegységét. A lemezjátszót, amely arra hivatott, hogy hűen adja vissza a zenét.  A Planar 10 hangszedő nélkül vagy Apheta 3 hangszedővel előszerelt változatban kerül forgalomba.

A REGA-nál a legfejlettebb anyagokat és mérnöki megoldásokat alkalmazták, hogy a legnagyobb teljesítményt biztosítsák. Így a Planar 10 a legmagasabb szintű teljesítményt ígéri. Kivételes hangokat és rendkívüli zenei élményeket.

A Planar 10 analóg lemezjátszó számos innovációt hordoz: új RB3000 hangkar, kerámia lemeztányér, teljesen átalakított központi csapágyazás és a legújabb tápegység, a P10 PSU, egyedi méretű tokban, a legújabb elektronika választékához igazítva. Minden készülékhez tartozó tápegységet gondos kezek pontos mérésekkel igazítanak az adott lemezjátszóhoz, ezért teljes az összhang lemezjátszó és tápegység között.

Csakúgy, mint a testvérét, a Planar 8-at, a Planar 10-et is a Rega jelenleg is fejlesztés alatt álló csúcs-lemezjátszója, a titánium karral felszerelt Naiad ihlette és a Naiad számára fejlesztett technológiák felhasználásával készül. Ez a magyarázata annak, hogy nem a korábbi RP10 továbbfejlesztett modellje a P10 , hanem ebbe a modellbe ágyazták be a Naiad lényegét kedvezőbb áron. A Planar 10 megalkotásakor még egzotikusabb anyagokat felhasználva és gondosan kiválasztva sikerült csökkenteni a tömeget és javítani a merevséget a tervezés során.

Úgy gondoljuk, hogy a Planar 10 és az Apheta 3 kombináció új pontossági szabványokat állít fel az adathordozóról, az analóg lemezről történő információk begyűjtésében és ezáltal valóban a „legkorszerűbb” lemezjátszóvá vált.

Látogasson el meghallgatni a REGA Planar 10 lemezjátszót a jubileumi HiFi Show-n a Budapest Hilton City Allegro Audio bemutatótermébe. Várjuk szeretettel a 155-ös szobában!