Acoustique Quality audiofile hangfalcsodák az IMPRESSIVIA bemutatón.

Acoustique QualityAz Impressivia Kft. 2018. évtől a csehországi Acoustique Quality (AQ) cég hivatalos magyarországi forgalmazója. Az AQ kínálatában megtalálhatók az audiofile és high-end hangfalak egyaránt, de multimédiás felhasználásra is készítenek aktív és passzív hangszórókat egyaránt. Ezek között ki kell emelni a liszensz alapján gyártott amerikai WRS hangszórókat, melyek kis méreteik mellett is képesek szinte teljes értékű hangzást biztosítani akár nagyobb helyiségekben is.

Belépő szintű és audiofile minőségű hangsugárzóik négy családba (Tango, Wega, Labrador, Pontos) rendezve, házimozi kiépítéséhez szükséges elemekkel (center és háttérsugárzók, valamint aktív subok) kiegészítve, a sztereó és többcsatornás zenehallgatási igényeket is képesek kielégíteni.

Minden terméküket a magas gyártási minőség és a megbízhatóság jellemzi. Valamennyi hangsugárzóhoz Scanspeak és Vifa hangszórókat, míg a dobozok belső kábelezéséhez AudioQuest vezetékeket használnak. A kabineteket saját gyártóüzemükben precíziós szerszámgépekkel készítik, az általuk tervezett keresztváltók esetében viszont lábtól-lábig történő forrasztást alkalmaznak, így nyomtatott áramköri lapokat egyáltalán nem használnak.

Cégünk látja el továbbra is a szintén csehországi KR Audio Electronics márkaképviseletét, így a KR Audio magas minőségű, kézzel gyártott elektroncsöveinek és az ezek felhasználásával épített erősítőinek magyarországi értékesítését.

A képen látható T1610 típusjelű „uborkásüvegek” – melyek sokáig a világ legnagyobb audió célra épített triódái voltak – mára a cég szimbólumaivá váltak.

Az abszolút felső kategóriát képviselő Kronzilla VA680i hibrid integrált erősítő idén is meghallgatható lesz demószobánkban.

Idén nagyobb szerephez jut az olasz Lector cég, mivel a kiállításon bemutatkozik az új ZXT70 típusjelű hibrid integrált erősítőjük, valamint a tavaly már látott Digitube S-192 DAC és CDP-603 CD lejátszó is.

Ugyancsak meghallgathatók lesznek az RDacoustic tavaly már bemutatott Euphoria high-end hangfalai, melyek áttervezett, javított változatát a Stereo Sound & Vision magazin nyáron tesztelte, és igen jónak értékelte.

Helyiségünk akusztikáján a GIK Acoustic, RDacoustikhttp://impressivia.hu/markaink/rdacoustic/ és az AQ akusztikai elemeivel igyekszünk javítani idén is.

Euphoria enteriőr

Cégünk életében is mérföldkövet jelent, hogy idén már harmadik alkalommal vehetünk részt a kiállításon, de még ennél is fontosabb, hogy Budapest VI. ker. Csengery u. 62/a. szám alatti bemutatótermünkben 2018. szeptember 3. óta hétköznapokon hétfőn, kedden és pénteken is előzetes bejelentkezés nélkül várjuk a hozzánk látogatókat, de lehetőséget biztosítunk előzetes egyeztetés alapján más időpontban is termékeink kipróbálására.

www.impressivia.hu