Dali, Denon, Marantz, Focal, Muso újdonságok

A Horn Distribution az idén is szerepel a kiállítók névsorán és most is számos új terméket fogunk bemutatni a kiállításon. Ez lesz eddig a legszélesebb termékpalettát felvonultató megjelenésünk, hiszen az idén az EGER és VILLÁNY termekben leszünk megtalálhatóak.


Az EGER teremben a DALI hangsugárzók széles választékát szeretnénk megmutatni. Kezdve az új és ígéretes Oberon szériától a magasabb kategóriás Opticon, Rubicon és Epicon hangfalakig. A DENON-tól a legújabb házimozi receivereket és az egyre népszerűbb hálózatképes sztereó komponenseket hozzuk ki.

A MARANTZ idei újdonságai mellett meg lehet majd hallgatni egy Premium szériás sztereó erősítőt és SACD lejátszót, emellett természetesen látható lesz az idei EISA díjas Melody X mini rendszer is.


A VILLÁNY teremben a brit NAIM Audio és a francia FOCAL termékeit mutatjuk be. Egy NAIM high end elő-végerősítő kombót, ami egy FOCAL Utopia hangfalat fog hajtani. Illetve a UNITI széria ígéretes egydobozos, hálózati lejátszóval ötvözött erősítőit mutatjuk be FOCAL hangsugárzókkal.

Természetesen a NAIM idei EISA díjas egydobozos hálózati zenelejátszója, a MUSO2 is kint lesz. Emellett itt mutatkozik be a most szeptemberben megjelent Focal CHORA hangsugárzó széria is, amely a népszerű Chorus széria utódjaként érkezik.
Bemutatóink a jövő audiofil zenehallgatási szokásaiból adnak ízelítőt.
Újdonságokból idén sem lesz hiány, így most is érdemes lesz megnézni, meghallgatni minket.

A Horn Distribution várja látogatóit az EGER és VILLÁNY termekben.

További információ a termékekről a Horn Distribution veboldalán található.