A Horn Distribution az egyik legnagyobb hazai szórakoztató elektronikai forgalmazó, számos ismert és nagyon sikeres termék forgalmazója Magyarországon, állandó résztvevője a Hifi Show kiállításoknak. A Horn az idei kiállításon több márka termékeinek bemutatására készül, melyeket egymás után sorban mutatunk be a kiállítás után érdeklődő kedves látogatóknak.

Dali Callisto

 

Danish Audiophile Loudspeaker Industries

Ismerjük meg a DALI filozófiáját

A DALI, egy piacvezető skandináv kereskedelmi láncból nőtte ki magát 1983-ban, miután piac ismeretében arra a következtetésre jutott, hogy vásárlói gyakran olyan méret-, alak-, hatékonyság- és árkombinációjú hangfalakat keresnek, melyet, a piacon akkor jelen lévő  márkák nem voltak képesek kínálni.

Elköteleztük magunkat amellett, – mondták a Dali mérnökei – hogy kiemelkedő  minőségű, természetes hangzású és kedvező  árfekvésű  hangsugárzókat alkossunk. A mi célunk a zene – a technológia csak eszköz ennek eléréséhez.

A DALI hangsugárzók kifinomult kivitelezési minőséggel, széles tartományú reprodukciós képességgel, bármilyen helyiségben helytállnak, emellett magával ragadó hangminőséggel tűnnek ki.

A DALI fölényét erősítő kulcstényezőkhöz sorolhatók azok az exkluzív, saját gyártású hangszóró egységek, melyeket kezdettől fogva a vállalat mérnökei terveztek, a világ legjobb hangszórógyártó cégeinek szakembereivel együttműködve. Egyedi technológiájuk segítségével ma már olyan hangsugárzó rendszereket tudnak tervezni, amelyek lehetővé teszik, hogy a zenehallgatók a felvételeket pontosan ugyanúgy hallják, mint ahogy azt az előadó maga is szeretné. Nagy örömünkre szolgál, – nyilatkozták a Dali szakemberei, hogy sikerült életet lehelni a lemezekre préselt zenei anyagokba és azt az illúziót kelteni, mintha a hallgató ott lenne az előadás helyszínén.

“Mind ezt az előadóművészek előtt tisztelegve és a közönség iránt érzett tiszteletből tesszük” – mondták.

Az idei kiállításon a most debütáló DALI OBERON széria, a DALI idei EISA díjas hangfala, a vezetéknélküli technológiára épülő CALLISTO, illetve a zászlóshajó EPICON 8-as is megszólal majd az EGER teremben.

A Horn Distribution a 19. HIFI SHOW alkalmával a Hilton Budapest City Hotel M szintjén az EGER teremben mutatja be a Dali termékeket, ahova mindenkit szeretettel várnak.

https://hu.horn.eu/

(-)