Az RDacoustic Euphoria új változatát mutatja be az Impressivia

Ebben az évben is meghallgathatók lesznek az RDacoustic szélessávú hangfalai, melyek közül az Euphoria modell módosított változatát mutatjuk be, melyet tesztelt a Sztereo Soun & Vision magazin is.

A hangfal új mélynyomót, és ennek következtében újratervezett keresztváltót kapott, ennek köszönhetően jelentősen javult a dinamika, kiegyenlítettebb lett a mélytartomány és a hangzási balansz. A hangfal kiváló választás bármilyen elektroncsöves erősítő mellé, hiszen 98 dB érzékenységének köszönhetően hajtásához akár 2 Watt kimenő teljesítmény is elégséges.

Az elmúlt két évben már hallható volt az Evolution modell, mely nem változott. Egyetlen szélessávú hangszórót tartalmazó tölcséres modell, melyben az oldalt elhelyezett csatlakozó termináloknak köszönhetően a jelutak olyan rövidek, amilyen rövidek csak lehetnek.

Robosztus megjelenése sokak számára talán furcsa vagy elrettentő, de akik már hallották, azok közül számos rajongót szerzett magának. Mindkét hangfalhoz kiváló anyagokat használtak fel, előállításukat magas gyártási minőség jellemzi, hiszen tervezőik sem ismernek kompromisszumot az ár és a minőség között. A gyártó egy újdonságát is bemutatjuk, mégpedig a hi-fi készülékek védelmét szolgáló Power Filter tápvezetéket, mely 500W teljesítmény felvételig védi készülékeinket a villám és más forrásból érkező túlfeszültség ellen, amellett megtisztítja a hálózatot a mindent körülvevő elektroszmogtól is.

Az Impressivia várja az érdeklődőket a Hilton Budapest City 101-es szobájában.

(-)