Az Impressivia – kézműves high-end márkák

Az Impressivia kézműves high-end márkák hivatalos magyarországi forgalmazója.

Termékeinket a magas gyártási minőség, a jelentős kézimunka ráfordítás, hosszú élettartam és a személyre szabottság jellemzi. Az általunk képviselt manufaktúrák által készített audio eszközök mindegyike kis darabszámban készül, piacra kerülésüket hosszú fejlesztési és teszt időszak előzi meg. Legtöbbjük megrendelésre, egyedi kivitelben is elkészíthető.

Kínálatunkban megtalálhatóak a KR Audio Electronics kézzel készített elektroncsövei, valamint erősítői, az Acoustique Quality és az RDacoustic hangfalai. A Lector forráskészülékei és erősítői mellett cégünk forgalmazza a LampizatOr D/A konvertereit is hazánkban. Az egyes komponensek közötti kapcsolatot Emanation kábelekkel biztosítjuk.

Kínálatunkban az audio komponensek mellett megtalálhatók a különféle akusztikai panelek, melyek a zene- és moziszobák megfelelő akusztikai kezeléséhez nyújtanak segítséget. A funkcionalitás mellett az esztétikum is szerepet játszott megalkotásukkor, így minden belső környezethez tudunk odaillő, esztétikus akusztikai megoldással szolgálni.

Budapesti bemutatótermünkben minden érdeklődőt előre egyeztetett időpontban várunk, így minden ügyfelünkkel külön foglalkozunk. Immáron két demó helyiségben tudjuk a vendégeink által kiválasztott audio láncot vagy komponenst bemutatni.

Szolgáltatásaink között a tanácsadás mellett akusztikai méréssel tervezéssel és kivitelezéssel is foglalkozunk, valamint lehetőséget biztosítunk a bemutatótermi meghallgatás mellett az eszközeink otthoni kipróbálásra is.

Az Impressivia várja látogatóit a Hifi Sown a Hilton első emeleti 156-os szobájában.

 

Keressen minket alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

web: www.impressivia.hu; https://www.facebook.com/impressivia/

e-mali: info@impressivia.hu

tel: +36703664553

bemutatóterem: 1067 Budapest, Csengery u. 62/a. 3/16.