Audio Partner – AMBEO Soundbar rendszerek, 3D-s hangélmény

 

AMBEO Soundbar Max
A többhangfalas házimozi-rendszerek képességeit egyetlen elegáns, korszerű eszköz formájában megvalósító AMBEO Soundbar eddig nem tapasztalt minőségű otthoni 3D-s hangzásélményt nyújt.
A 13 csúcsminőségű hangszóróval rendelkező AMBEO Soundbar 5.1.4-es hangzásélményt kínál, miközben plusz mélynyomó hozzáadása nélkül is rendkívül mély, 30 Hz-es basszust biztosít. A továbbfejlesztett helyiségkalibrációnak köszönhetően pedig nappalidhoz igazított, stúdióminőségű, háromdimenziós hangzástér vesz körül.

 

 

AMBEO Soundbar Plus
Páratlan, magával ragadó hangzás minden további alkotóelem nélkül.
Alakítsd ki saját otthoni mozidat anélkül, hogy hangszórókkal kellene teleraknod a helyiséget. Az -AMBEO- Soundbar Plus egyetlen kompakt készülékben biztosít magával ragadó hangélményt, aminek köszönhetően az események középpontjában érezheted magad. A csúcstechnológiás AMBEO virtualizációs technológia egy komplett 7.4.1-es házimozirendszert alakít ki, a mennydörgésszerű basszusról pedig a beépített kettős mélysugárzók gondoskodnak.

 

 

K-array Azimut rendszer
A láthatatlan megoldások adják a K-array márkanév lelkét. A gyártót az Azimut megalkotásában az a cél vezérelte, hogy – saját értékeinek szem előtt tartása mellett – rugalmasabban igazodhasson az ügyfelek egyre változó igényeihez.
A két közép-magas hangszórót, egy mélynyomót, egy erősítőt és egy rejtett távirányítót magában foglaló Azimut teljes körű audio megoldást biztosít, miniatűr csomagban.

 

Az Audio Partner várja látogatóit a Crowne Plaza Budapest Hotel Galéria szintjének Gray és Pink termében.