Audio Centrum a 2018-as HiFi Show-n

Amint az lenni szokott, az Audio Centrum az idei HiFi Shown is jelen lesz az M szint MÁD termében, ám az idei kiállítás nem csak a termékek, az egyes típusok kínálatában hoz újat, hanem a kiállítás mikéntjében is.

Az idei show alkalmával egyetlen, nagy rendszer demója helyett új és érdekes hifi komponensek köré épül. Ezúttal minden korábbinál több lemezjátszó lesz megtekinthető. Eltérő koncepciójú digitális lejátszók, DAC-ok, fejhallgató erősítők és fejhallgatók sokasága várja majd a zenerajongókat.

A kiállításon, egyebek között az alábbi új modellek kapnak szerepet:

AURALiC G1 sorozat

Az Audio Centrum termében, a digitális lejátszás világát felforgató AURALiC legújabb G1-es generációja, az Aries G1 és VEGA G1 is látható lesz. Az idén bemutatkozott G1-es sorozat a korábbi, csúcskategóriás G2 kisebb testvére, de ez ne tévesszen meg senkit, mert a G1 is a high end világához tartozik, mind hangminőségével, mind lélegzetelállító kidolgozottságával.

Unison Research Unico Due

Az ismert Olasz high end gyártó, az Unison Research is jelen lesz a HiFi Show-n. Itt debütál a hazai közönség előtt az új Unico Due hibrid integrált erősítő. A teljesen újratervezett modell a korábbinál nagyobb kapacitású kondenzátor készlettel, nagyobb transzformátorral készült. Az erősítőben két darab ECC83 cső dolgozik, ezután pedig A osztályú MOS-FET fokozaton halad tovább az audio jel. Az új integrált erősítő, ahogyan azt ma már sokan elvárják, rendelkezik beépített USB DSD DAC szolgáltatással és opcionálisan rendelhető MM/MC phono előerősítő modullal is.

További újdonságainkat a 21-én olvashatjátok.