Allegro Audio – Különleges zenei élmények

Az Allegro Audio-nál a hagyományokból kiindulva és a kor minőségi elvárásai mellett foglalkozunk hifi és high end készülékekkel.Elkötelezetten hisszük, hogy a zene megismerhető, a zenehallgatás tanulható és a hallás finomítható.

A jubileumi HiFi Show-n szeretnénk megmutatni, hogy a zene képes felejthetetlen élményeket nyújtani. A minőségi készülékek megfelelő rendszerbe építve képesek koncertteremmé varázsolni a hotelszobát a kiállításon.

Az Allegro Audio-t a zene szeretete és harmóniája ihleti. Cégünk portfóliójának összeállítása során tudatosan törekszünk arra, hogy egymással harmonizáló, egymást erősítő és jól kiegészítő készülékeket forgalmazzunk. Ezek legjavát hozzuk el a kiállításra idén is!

A kiállításon analóg és digitális forrást, dinamikus és elektrosztatikus hangsugárzót mutatunk majd be.

Analóg forrásként a REGA Planar 10 lemezjátszó mutatkozik be. Európában az elsők között a magyar közönségnek lesz lehetősége meghallgatni ezt az innovatív készüléket. A korábban már bemutatott P10 lemezjátszó az új Apheta3 hangszedővel szólal majd meg és ígér kivételes hangokat és rendkívüli zenei élményeket. Ahogyan minden REGA készülék, az idén világpremierként jelentkező Planar 10 lemezjátszó is szigorú REGA követelményeknek felel meg: kitűnő építési minőség, hosszú élettartam és lenyűgöző zeneiség. Ez teszi a REGA analóg lemezjátszókat ár kategóriájukban etalonná!

A digitális forrás kiválasztása még jelenleg is zajlik és a végső döntés a szoba kialakítása során születik meg. Az általunk forgalmazott készülékek közül REGA vagy YBA CD lemezjátszó szólal majd meg.

A forrás készülékek és hangsugárzók az Allegro Audio saját fejlesztésű és gyártású integrált erősítője által szólalnak majd meg. Meghallgathatók lesznek a FLOW by Allegro One és a FLOW by Allegro Two erősítők. A FLOW by Allegro fejlesztése és gyártása során mindig a mérési adatok fölé helyeztük és helyezzük a hangzás minőségét, a készülékek keltette hangélményt, a magas hangzás-hűség megvalósítását. A ZENE iránti alázatot és szolgálatot. Ezt szeretnénk megmutatni a közönségnek!

2 órás szekciókban lesznek meghallgathatók a Franco Serblin Accordo Essence hangsugárzók és a Soltanus Acoustics ESL Virtuoso elektrosztatikus hangsugárzók. A kiállítás mindkét napján lehetőség lesz arra, hogy a Soltanus Acoustics megálmodójával és gyártójával, Mikovity Zoltánnal zárt ajtók mögött beszélgessenek. Itt mutatjuk majd be a Soltanus Acoustics Euridiche elektrosztatikus fejhallgató három modelljét.

A készülékeket ROGOZ AUDIO állványokon helyezzük majd el, YTER és Viard Audio Design kábelezést használunk és bemutatjuk a Simply Analog audio kiegészítők legújabb termékeit.

Megvásárolható lesz majd a REGA saját kiadású audiofil analóg hanglemeze, a Stephen Fearing – The Secret of Climbing.

Sok szeretettel, kivételes és izgalmas zenei élményekkel várjuk a Hilton Budapest City 155-ös szobában!