Acoustique Quality Passion sorozat az Impressivia kínálatában

Az Impressivia Kft. ebben az évben tovább bővítette kínálatát,  a csehországi székhelyű Acoustique Quality cég kiváló ár/érték arányt képviselő audiofile és high-end hangfalainak, valamint multimédiás eszközeinek forgalmazásával.

A három tagból álló Passion sorozat tagjai vérbeli high-end hangforrások, ahol a minőség, a dizájn és a funkcionalitás teljes összhangban van, megfizethető ársávon belül.

Az audiofile hangszórócsaládok mindegyike rendelkezik házimozi komponensekkel, így center és surround sugárzókkal, továbbá mélynyomókkal.

Multimédiás hangszóróik között találunk aktív és passzív kivitelűeket, mindegyiket a magas gyártási minőség, és a kiegyenlített hangzási balansz jellemzi. Ezek között kiemelkednek az amerikai licensz alapján gyártott WRS hangszórók.

Semmit nem bíznak a véletlenre, dobozaikban a ScanSpeak és a Vifa hangszóróit, belső kábelezésükhöz az Audioquest vezetékeit használják, minden alkatrészt forrasztással és lábtól-lábig vezetékeléssel kötnek össze.

Egyenlőre meglepetés, hogy a Hifi Show-n melyik Acoustique Quality hangfal lesz bemutatva, de az érdeklődők biztosan találkozhatnak az egyik kiválósággal.

Az Impressivia várja látogatóit a Hilton Budapest City 101-es szobájában.

(-)