AcousticPlan Magyarországon.

Az Allegro Audio-nál hisszük és valljuk, hogy a zenei rendszerek összeállításában a tudatosságnak kiemelten fontos szerepe van. Ez a szemlélet vezérel minket a portfóliónk összeállítása során is. Nem célunk, hogy számtalan márka magyarországi forgalmazását vállaljuk. Arra törekszünk, hogy tudatos és kompromisszumok nélküli elhivatottsággal és szakmaisággal adjunk választási lehetőséget a hozzánk fordulóknak. Ez a törekvés indította el a hibrid erősítők irányába történő kutatásunkat, melynek eredményeként az idei kiállításon mutatjuk be a német high end gyártó, az AcousticPlan két termékét, az elektroncsöves MM/MC phono erősítőt, a PhonoMastert és hibrid intergrált erősítőt, a Mantrát.

A tudatosság és a kutatás, a professzionális mérnöki készségek, a kézművesség iránti elkötelezettség és a tökéletesség végtelen törekvése vezette Claus Jäckle-t is, amikor 1996-ban megalapította az AcousticPlan vállalatot. Az AcousticPlan minden termékét mindig a legmagasabb szintű mesteri német műszaki előírások szerint gyártják. Az elektronikai tervezés legfontosabb célja az eredeti hang legautentikusabb reprodukciója. De el kell fogadnunk, hogy a koncertterem akusztikai feltételeit nem lehet pontosan reprodukálni. Ezért a zenei reprodukció célja a zene érzelmi élményének rekonstrukciója. Az AcousticPlan készülékeket úgy tervezték és készítik ma is, hogy a lehető legközelebb legyenek az érzelmi élmény ezen eszményéhez.

Az AcousticPlan PhonoMaster-t és AcousticPlan Mantra-t bemutatjuk a kiállításon, a Hotel Hilton Budapest City 112-es szobában, az Allegro Audio Bemutatóteremben.

Várjuk Önöket szeretettel!