Az Audio Centrum bemutatja a skóciai Fyne Audio hangfalait

Az idei Hifi Show egyik legnagyobb újdonsága alighanem a skóciai Fyne Audio lesz, ami egy kétszáz évnyi tapasztalatot felhalmozott csapat keze alatt született, alig több mint egy évvel ezelőtt. Az „ifjú” hangfalgyártó az idei évet már 4 teljes hangfalcsaláddal és elismerő díjak sokaságával zárhatja, ami az elmúlt évek egyik legjobb teljesítménye a hifis világban.

Fyne Audio – 200 év tapasztalata, egyetlen esztendőbe zsúfolva

Október 27-én a Hilton Budapest City M szintjén a MÁD teremben, végre szélesebb hazai közönség előtt is bemutatkozik a „legújabb nagymúltú” hangfalgyártó, a skóciai Fyne Audio.

A cég, amit az Brit hangfalipar elmúlt három évtizedének meghatározó szakemberi alapítottak, alig egy év alatt hangos sikert aratott első három termékcsaládjával. A kínálatból budapesti kiállításon megcsodálható lesz a gyártó belépőkategóriás, F 300-as sorozata, ami a kifejezetten olcsó állványos típustól a teljes méretű, álló modellek mellett center hangfalat is tartalmaz, így az olcsóbb sztereó szettektől, közepes méretű házimozi összeállításokig kanál remek ár-érték arányú hangfalakat. Emellett természetesen kiállításra kerül a skót hangfalgyártásra évtizedek óta jellemző, koncentrikusan elhelyezett magas/közép hangsugárzóra épülő F500-as sorozat, az az elmúlt pár hónapban rengeteg díjat gyűjtött a fiatal gyártónak. Ez a család a Brit hagyományok mellett remek minőségű, valódi furnérra, és a Fyne csapata által fejlesztett, egyedi ívű BASSTRAX reflex rendszerre támaszkodva lopta be magát az elmúlt félévben a szaksajtó szívébe.

A zene mindenkié!
Ha már szó esett, egy gazdag múltra építő márkáról, folytassuk a sort egy másikkal! Az idei HiFi Show-n az Audio Centrum bemutatóján látható és kipróbálható lesz a Marshall Headphones márka Bluetooth/Multiroom hangfalainak és fejhallgatóinak széles választéka, a belépő szinttől a legnagyobb tudású modellekig. A márka, aminek neve még a koncertek és próbatermek világából lehet sokaknak ismerős, már jóideje kínál igényes, otthoni és utcai használatra szánt hangrendszereket, fej- és fülhallgatókat.

(-)