A NEON Multimedia a 22. Hifi Shown bemutatja a TELESTAR hibrid rádióit

 

Asztali hibrid rádiók és zenelejátszók Németországból! Az idén 30 éves német TELESTAR DIGITAL egyik fő profilja a rádiókészülékek gyártása (Imperial és TELESTAR márkanevek alatt). De 2023-ban a rádiózás már nagyon mást jelent, mint 30 évvel ezelőtt…

 

 

Bár még éppen-éppen találunk csak FM-rádióadások vételére képes készülékeket, illetve ez a funkció még viszonylag sok többet tudó modellben is fellelhető, a modern rádiók már inkább digitálisan (DAB/DAB+/internetrádiók) továbbított műsorok élvezetére készülnek. Ráadásul nem csak rádiók, de zenelejátszók is egyben; saját zenefájljainkat adathordozóról és számítógép-hálózatunkról is képesek lejátszani. És akkor még nem is beszéltünk a prémium online zeneszolgáltatásokról (Spotify, TIDAL, Deezer, Amazon Music, Napster, stb.), hiszen ezeknek már Magyarországon is számtalan előfizetőjük van! Gyakorlatilag saját rádióadónkként tekinthetünk rájuk, olyan zenei forrásra, ahol mindig a kedvenceink szólnak. Egy igazán modern hibrid rádiótól már ezen szolgáltatások elérhetőségét is elvárhatjuk – ha van internetkapcsolatunk.

 

 

A Hifi Show PURPLE termében találkozhatsz a TELESTAR legújabb (asztali) hibrid rádióival és néhány igen speciális készülékkel is, melyek korábban nem voltak elérhetők Magyarországon. Ismerkedj meg velük, segíthetnek „fájdalommentesen” átlépni a digitális zenehallgatás korába!

 

A NEON Multimedia várja látogatóit a Crowne Plaza Budapest Hotel, Purple termében.

 

u. i. Hozd el bátran saját kedvenc zenéidet is egy USB-s adathordozón!