A MUZIX GROUP bemutatja a KLH hangsugárzókat a 21. Hifi Show-n

 

 

A muzix Group kínálatában újdonságként szereplő KLH hangsugárzók mutatkoznak be a 21. Hifi Show-n.
1957-ben KLH Research and Development Corporation néven alapította Cambridge-ben (Massachusetts, Egyesült Államok) a céget Henry Kloss, Malcolm S. Low és Josef Anton Hofmann, eredetileg csupán hangszórók gyártására.

 

A KLH rövid időn belül a világ legnagyobb hangfalgyártó vállalata volt, hiszen több mint 500 embert foglalkoztatott, és évente több mint 30 000 hangszórót szállított a kiskereskedőknek és a forgalmazóknak, hat kontinensre. A KLH olyan referenciákkal rendelkezik, mint az első teljes körű elektrosztatikus hangsugárzó a Model Nine, amelyet a Stereophile magazin a valaha épített tizenkét legjobb hangfal közé választott.

 

 

A legnépszerűbb modelljeik a Model Five, a Model Six és a Model Seventeen voltak, amelyek esetében az akusztikus felfüggesztésű hangszóró kialakítást eredetileg Edgar Villchur és az egyik alapító, Henry Kloss fejlesztették ki. A KLH-t David P. Kelley, a Klipsch és a VOXX korábbi ügyvezetője vásárolta meg 2017-ben, ekkor a globális központot az Indiana állambeli Noblesville-be tette át.

 

A Muzix Audio várja látogatóit a Crowne Plaza Budapest Hotel első emeleti 110-es és 112-es szobájában.