A Muzix Group bemutatja a HifiMAN fej- és fülhallgatóit

A Muzix Group jóvoltából a 21. Hifi Shown mutatkoznak be az amerikai HiFiMAN termékei. A nemzetközileg is nagy népszerűségnek örvendő fülhallgatók és fejhallgatók közül szinte mindegyik meghallgatható a kiállítás során. A Dr. Fang Bian által alapított HiFiMAN székhelye New York-ban található, de más kontinenseken is üzemeltet irodákat.

 

 

Annak ellenére, hogy 2007-es alapításával viszonylag fiatalnak számít, egyike a ma létező legelismertebb fejhallgatós cégeknek. Nemzetközileg is aktívak, termékeik a világ számos táján, több tucatnyi kereskedőnél megtalálhatók. Kritikusok és magánszemélyek köreiben egyaránt számos elismerést zsebeltek be a HiFiMAN nagyméretű, fül köré fekvő fejhallgatói, melyek többsége a folyamatosan fejlődő planar magnetic (síkmágneses) technológiával működik.

 

 

A gyártó kínálata a globálisan értendő középkategóriától az ultra High End szintig terjed. A prémium modellek között nemcsak síkmágneses, hanem elektrosztatikus elven működő fejhallgatók (pl. SHANGRI-LA) is találhatók.

 

 

Elsősorban nyitott kivitelűeket készítenek, de zárt felépítésűek is részei a kínálatuknak. Fejhallgató erősítők közül is széles kínálat áll a személyes zeneélményre vágyó audiofilek rendelkezésére. Az otthoni felhasználásra szánt elektronika választék nem olyan szerteágazó, mint a fejhallgatóké, viszont kulcsszerepet tölt be a High End füles tulajdonosok köreiben. Főleg A osztályú (dinamikus vagy elektrosztatikus modellekhez szánt), javarészt szimmetrikus jelúttal működő erősítőket készítenek.

 

A Muzix Audio várja látogatóit a Crowne Plaza Budapest Hotel első emeleti 110-es és 112-es szobájában.