A Muzix Audio a 21. HifiShown bemutatja a Sivga / Sendy fejhallgatókat

A Muzix Audio széles fejhallgató kínálatából a 21. Hifi Show közönsége többek között a Sivga/Sendy Audio márka modelljeit ismerheti meg.

A 2016-ban alapított Dongguan Sivga Electronic Technology Co., Ltd. a kínai Dongguan városban található. A Sivga Audio a csúcskategóriás, kézzel készített fejhallgatók innovációjára és gyártására összpontosít. Gazdag tapasztalattal és technológiával rendelkezik a fejhallgató akusztikai iparban. A mérnöki csapatot számos kiváló szakember alkotja az elektronikus és az akusztikus területről. A Sivga élmény olyan, mint egy régi, kedves film, amit, ha újra és újra megnézünk, megnyugtat és gondolkodásra sarkall. Amit örökölni és kifejezni szeretne, az nem csak néhány termék. Ez a gondolat, a lélek és az érték áll mögöttük, ami a Sivga varázsa.
A kiváló formatervezés, a technológia és a termékinnováció révén a Sivga márkaörökségét és értékét új módon értelmezik, így az egyedi audiovizuális élvezet közvetlenül és kényelmesen integrálható az életébe, akár otthon, akár szabadtéri tevékenységek során.

 

 

Filozófia megvalósítása:
A fókuszálás finomítja az idő minőségét. A kitartás csiszolja a finom érzést. Sivga mindig úgy véli, hogy egy finom és tökéletes termék elkészítéséhez minden lépést és a munka egy részét gondosan, jó kivitelezéssel kell elvégezni. A termék csak így állhatja ki az idő próbáját. Hű maradni az alapító küldetéshez az a vállalati filozófia, amelyet Sivga betartott és végrehajtott.

 

 

A Sendy Audio a Sivga Electronic Technology Co., Ltd. almárkája. Elkötelezett a különféle csúcskategóriás fejhallgatók gyártása mellett. Szem előtt tartja a hagyományos kézműves gyártást, és kiváló minőségű természetes tömör fát választ. Az egész gyártási folyamat precíz megmunkálást igényel, az anyagválasztástól, vágástól, faragástól, csiszolástól az ismételt szárításig.

 

 

Az egyes fejhallgató-házak színe és textúrája egyedi, ami soha nem látott rendkívüli varázst ad a terméknek. Az összetett folyamat, a feldolgozás nagy nehézségei, a hosszú gyártási idő és a limitált anyagmennyiség miatt kis darabszámban állítják elő. A márka a hagyományos technológia iránti szenvedéllyel tökéletesen ötvözi a termékek egyedi technológiáját és innovációját, és csak kiváló minőségű remekműveket kínál a fogyasztók számára.

A Muzix Audio várja látogatóit a Crowne Plaza Budapest Hotel első emeleti 110-es és 112-es szobájában.