A Koscso Media Engineering vasárnapi programkínálata

A szombati előadások után vasárnap, október 15-én is színes programkínálattal várja az érdeklődőket a Koscso Media Engineering a Crowne Plaza Budapest Hotel Gold termében. A programok közt mini koncerteket és tematikus előadásokat is találhatunk.

Íme a programkínálat:

 

 

10.00: Égerházi Attila (Djabe): Art in Tone lemezbemutató

 

11.00: Andrasev Milán hangmérnök: előadás a valós teret rögzítő hangfelvételekről.

 

12.00: Weyer Balázs: beszélgetés zene hallgatásról, zenélésről, rezgésekről, libabőrről

 

13.00: Huszti Zsolt: 40 év

 

14.00: Gainlab Audio: előadás a pro audio eszközeikről

 

 

15.00: Bese Attila: A hallásészlelés alkalmazása, elektroakusztikai K+F tevékenységben (elektroakusztikai technológia és műszerfejlesztés)

 

 

16.00: Besh o droM Kvartett (Babindák István, Juhász Gábor, Papesch Péter, Pettik Ádám) koncert a jazz és a világzene határán

 

 

16:30: Égerházi Attila (Djabe) – Karvaly Tibor gitár – hegedű mini koncert

 

A koncertekről Kishonti István és Perczel Tamás készíti majd szalagos magnóra hangfelvételeket, illetve nem hivatalosan megpróbálunk DSD256 felvételeket is készíteni, Szendrő Gábor segítségével. A konkrét felvételi technikáról később írunk.

 

Az Égerházi Attila (Djabe) – Karvaly Tibor: gitár – hegedű koncert, és a Besh o droM Kvartett (Babindák István,Juhász Gábor, Papesch Péter, Pettik Ádám) koncert a jazz és a világzene határán hangosítottak lesznek, a többiteljesen akusztikus, ezekről egy sztereó mikrofonpárral készül majd felvétel.

 

A Koscso Media Engineering várja látogatóit a Crowne Plaza Budapest Hotel Gold termében.