A jubileumi Hifi show legnagyobb kiállítója az Audiophile Szalon

Szerencsére ma már hazánkban is egyre többen adnak arra, hogy szépség és kifinomult elegancia tegye teljessé életüket. Kevesen tudják azonban, hogy ez a tökéletesség az otthoni zenehallgatás világában is elérhető. Az Audiophyl Kft. és az Audiofil Szalon Kft. cégcsoport küldetése, hogy változtasson ezen és megnyissa az utat a valódi high-end minőség irányába. Audiophyl Kft. nem kevesebb, mint 20 high-end világmárka kizárólagos forgalmazója.

Több száz terméket felölelő audio-vizuális portfóliónkat úgy állítottuk össze, hogy az maradéktalanul kiszolgálja a csúcsminőségű, prémium termékek vásárlóit.  Az általunk forgalmazott készülékek, hangsugárzók többsége tradicionális, egyedi, ugyanakkor a legújabb innovatív technológiák és a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készül. A régi idők mesterembereit idéző gondosság és precizitás garantálja az időtálló, tökéletes hangzást és az elegáns, megragadó szépségű megjelenést is. A kivételes otthoni zenei vagy moziélményre vágyó vásárlóink üzletünkben az Audiophile Szalonban próbálhatják ki, hallgathatják meg termékeinket, így nagy értékű vásárlási döntésüket alapos előkészület, kellő idő után, nyugodt körülmények között hozhatják meg.

Az Audiophile Szalon által bemutatott és forgalmazott termékeket keresse a Tokaj A, Tokaj B, a Boardroom 1, Mátraalja termekben, valamint a 150-es és 152-es szobákban.