A DENON bemutatja az EISA díjas AVC-X8500H házimozi erősítőt

DENON BEMUTATJA

Eisa díjas A/V erősítő
Az idei EISA díjas felsőkategóriás házimozi erősítő a DENON AVC-X8500H szintén Horn Distribution a meglepetései között szerepel a HiFi Show programjában.

Ez az egyik legújabb modell a Denon legendás AV komponensei közül, alapot nyújtva az egyedi telepítési lehetőségekhez és a feljett intelligens otthon kialakításához, elhozva a házimozi jövőjét az Amazon Alexa Okosotthon tudásával (az otthoni szórakoztató eszközökhöz), valamint az
Apple AirPlay™-t és az egész házi zenei kompatibilitását.

A szintén EISA díjas, új CEOL N10 mini hifi rendszer az elmúlt négy CEOL széria sikerein alapul, az Amazon Alexa hangvezérlés kompatibilitásnak és a HEOS multiroom technológiának köszönhetően lehetővé teszi a zökkenőmentes zene lejátszást az egész otthonban.

Szintén az idei év újdonsága az új 800NE sztereó széria is. A PMA-800NE erősítőt, a DNP-800NE hálózati lejátszót és a DCD-800NE CD-lejátszót magába foglaló sorozat a Denon elismert hangteljesítményét hozza el, amely kiterjedt vállalati kutatás és fejlesztés eredménye és a Denon zászlóshajó modelljeinek technológiájára épül.

A DENON újdonságaival a kiállítás M szintjén található  EGER teremben találkozhatnak a kedves látogatók.

Mindenkit sok szeretettel várunk.

www.denon.hu

(-)