HD 660S fejhallgató

A HD 660S – a jellegzetes hangzásáról és rendkívül egyenletes frekvenciamenetéről ismert HD 650 és HD 600 utódjaként – megdöntötte az audiofil kategória teljesítmény korlátait. A HD 660S az elődök legkiválóbb örökített tulajdonságait természetfeletti gyorsasággal megjelenített tranziensek és a hangszerek hangjának könnyed visszaadásával egészíti ki – még a frekvenciatartomány alsó és felső határán is.

 

 

HD 800S fejhallgató
A Sennheiser referencia osztályú HD 800-as fejhallgatója egy modern klasszikus fejhallgató, amely a lehető legtermészetesebb hangzást kínálja, amely minden részletében valósághű. Egy látszólag tökéletes formula tökéletesítése nem könnyű feladat, de a Sennheiser mérnökeinek a nyitott, kagylós kialakítású HD 800S esetében sikerült még tovább javítaniuk a hangvisszaadást.

 

 

HD 820 fejhallgató
A HD 820 – a rezonanciát minimálisra csökkentő, egyedülálló, üvegből készült jelátalakító fedlapjával – egyszerűen a világ legáttetszőbb hangzású fejhallgatója, amely újraértelmezi azokat a határokat, melyeket zárt fejhallgatóval a hangvisszaadás tekintetében mindmáig el lehetett érni. A Németországban tervezett és gyártott fejhallgató hihetetlenül valósághű, természetes hangzásteret kínál, és azzal is kitűnik versenytársai közül, hogy megjelenésének minden apró részletére rendkívüli figyelmet fordítottak.

 

 

HDV 820 fejhallgató erősítő
A HDV 820 a Sennheiser következő generációs digitális fejhallgató-erősítője. Ez a Németországban tervezett és gyártott audiofil remekmű a csúcsminőségű audiofil fejhallgató-sorozat tökéletes kiegészítője. A továbbfejlesztett alkotóelemeknek köszönhetően most még nagyobb precizitást és még tökéletesebb hangminőséget biztosít. A legmodernebb digitális-analóg átalakítás technológiával bíró HDV 820 állandó, szimmetrikus jelfeldolgozást, valamint rendkívül alacsony harmonikus torzítást kínál, az eredetihez hű, tökéletes zenei élmény jegyében.

 

Az Audio Partner várja látogatóit a Crowne Plaza Budapest Hotel Galéria szintjének Gray és Pink termében.