HIFI Show 2020

ÚJRA HIFI SHOW!

Tisztelt Barátaim, kedves Hifi rajongók! A tavaly újraéledt Hifi Show idén 2023 októberében folytatja sikersorozatát és immár 22. alkalommal várja látogatóit a Váci úti szállodában.  Mondhatnánk úgy is, hogy a…
Tovább olvasom

Fontosabb információk


Időpont: 2023. október 14-15.
Helyszín: CROWNE PLAZA HOTEL BUDAPEST
Cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3.

 

A korábbi évek gyakorlata alapján 2023-ban ismét olyan belépő-csomagot kínálunk, ami megfelelő módon szolgálja majd vendégeink kényelmét, a 22. HIFI Show kiállítás régi és új barátait. 

 

22. HIFI Show / Nyitvatartás

Mindkét kiállítási napon 10:00 órától 18:00 óráig

Belépők

Egyszeri belépő: 4000 forint (10 euro) a helyszínen!

Két napos belépő: 6000 forint (15 euro) a helyszínen!

Kedvezményes belépők

Kedvezményeket csak regisztrált látogatóink vehetnek igénybe, akik az alábbi módon juthatnak el a kiállításra:

Előzetes online regisztráció.

Egyszeri  – 25%-os kedvezményes belépésre jogosít: 3000 Forint

Kétnapos 25%-os  kedvezményes belépő (szombat / vasárnap érvényes) 4500 Forint Regisztrált látogatóink vehetik igénybe a helyszínen történő bejelentés alapján.

Vasárnap 14 órától – 50%-os kedvezményes belépésre jogosít: 2000 Forint csak regisztrált látogatóknak!

Vasárnap 17 órától – ingyenes 100%-os kedvezményes belépésre jogosít   csak regisztrált látogatóknak!

Valamennyi kedvezmény csak és kizárólag előzetes online regisztrációval vehető igénybe!

TÁRSRENDEZVÉNYEK - SHUTTLE BUSZOKKAL

  1. Látogatás az AUDIO FORUM bemutatóterembe / mindkét napon 11-16 óra között
  2. Látogatás a DIGITÁL PRO Dolby Atmos Stúdióba / mindkét napon 11-16 óra között

A programokra történő jelentkezés a korlátozott szállítási kapacitás miatt, a Galéria szinten található információs pultnál történik

Szeretettel várjuk Önt és kedves barátait, családtagjait 2023. október 14-15-én a 22. HiFi Show alkalmával a Váci úti Crowne Plaza Hotelben.

 

Üdvözlettel:

SOLTÉSZ REZSŐ

kiállítás igazgató

22. HIFI SHOW – REGISZTRÁLJON MOST.

Tisztelt régi és új Hifi Show látogatónk! 

A tavalyi sikeres visszatérés után, idén megújult lendülettel és még nagyobb örömmel kezdtünk az idei kiállítás szervezésébe. Az elmúlt év kiállításának sikere nyomán, már most meghaladja a kiállítók száma a korábbi adatokat, ami bíztató tendencia mindannyiunk számára.

Az idei kiállításon az audio és hifi-technika legjobb berendezéseit sorakoztatják fel a kiállítók, és bizton állíthatjuk, hogy a 22. Budapesti Hifi Show látogatói nagyszerű élményben részesülnek az októberi rendezvényen.

Külön örömünkre szolgál, hogy társrendezvények is gazdagítják a programot, az érdeklők meglátogathatják az AUDIO FORUM új bemutatótermét, valamint a DIGITAL PRO Stúdióban megismerkedhetnek a Dolby Atmos felvétel-technikával, ahova a kiállítás látogatói külön-buszokkal juthatnak el.

Biztonsági intézkedések

Természetesen tudjuk, hogy az ördög nem alszik, ezért az októberi kiállításon is a higiéniai elővigyázatosságot fontosnak tartjuk.  Szerencsére a maszk viselése már nem kötelező, de a kiállítás területén mindenütt ott lesznek majd a kézfertőtlenítő állomások, amiknek a használata erősen javasolt. 

Azok számára, akiknek a zene és a zenehallgatás életük mindennapos részévé vált, a HIFI SHOW kiállítás, egyfajta zarándokhellyé avanzsált, ahol kötelező volt megjelenni. Reméljük ez idén is így lesz és október 14-15-én újra találkozhatunk a 22. Hifi Show alkalmával a budapesti Crowne Plaza Hotelben.

Kedvezményes belépő

A rendezők a kiállítás látogatását ebben az évben is, regisztrációval, 25%-os kedvezményes árú belépő mellett teszik lehetővé. Vegye igénybe a lehetőséget és regisztráljon a Hifi Show weboldalán a kedvezményes belépési lehetőségért.

Regisztráljon MOST

Jöjjön el kedvezményes belépővel 2023 október 14-15.-én a Crowne Plaza Hotel -be (Budapest, 1062. Váci út 1-3) és tekintse meg a 22. Hifi Show kiállítást.

Szeretettel várjuk.

Üdvözlettel
Soltész Rezső
és a Hifi Show csapata.

Regisztráció