HIFI Show 2020

Fontosabb információk


Időpont: 2021. november 06-07.
Helyszín: WESTEND HOTEL BUDAPEST
Cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3.

 

Azok számára, akik most előre regisztrálnak, kedvezményes lehetőség nyílik majd a kiállítás látogatására. 2021-ben ismét egyfajta belépő-csomagban gondolkodtunk, ami megfelelő módon szolgálja majd vendégeinket, a kiállítás régi és új barátait. 

Itt hívjuk fel a figyelmet, hogy az idén történt regisztrációk, 2021-ben is érvényesek lesznek. Tehát nekik nem kell újra regisztrálni...

21. Házimozi & HIFI Show / Nyitvatartás

Mindkét kiállítási napon 09:00 órától 19:00 óráig

Belépők

Egyszeri belépő: 4000 Forint (13 Euro) a helyszínen!

Kedvezményes belépők

Kedvezményeket csak regisztrált látogatóink vehetnek igénybe, akik az alábbi módon juthatnak el a kiállításra:

Előzetes online regisztráció.

Egyszeri  – 25%-os kedvezményes belépésre jogosít: 3000 Forint

Vasárnap 14 órától – 50%-os kedvezményes belépésre jogosít: 2000 Forint

Vasárnap 17 órától – ingyenes 100%-os kedvezményes belépésre jogosít.

Valamennyi kedvezmény csak és kizárólag előzetes online regisztrációval vehető igénybe!

Szeretettel várjuk Önt és kedves barátait, családtagjait 2021 november 6/7-én a 21. Házimozi & HiFi Show alkalmával a Váci úti Westend hotelben.

 

Üdvözlettel:

SOLTÉSZ REZSŐ

kiállításigazgató

21. HIFI SHOW – REGISZTRÁLJON MOST.

Tisztelt Hifi Show látogató! 

Nemvárt fordulóponthoz érkezett az eddig minden évben hagyományosan megrendezésre kerülő Hifi Show, amit kényerű okok miatt idén az évben nem tudtunk megrendezni. 

A jövő biztató, hiszen reménykedhetünk a járvány megszűnésében, a vakcina elérhetőségében és talán abban is, hogy már közel sem olyan intézkedéseket alkalmaznunk, melyeket idén terveztünk.

Biztonsági intézkedések

Természetesen tudjuk, hogy az ördög nem alszik, ezért a jövő novemberi kiállításon is a higiéniai elővigyázatosságot fontosnak tartjuk és az sem kizárt, hogy a belépőknek maszkot kell viselniük. Azok számára, akiknek a zene és a zenehallgatás életük mindennapos részévé vált, nem jelenthet akadályt, hogy a kiállítás területére maszkban kell belépniük és kezüket fertőtleníteniük kell, hogy megelőzzék az esetleges fertőzést. Szükség esetén, az sem jelenthet gondot, hogy úgy mint a repülőtereken, vagy a kórházakban, a belépéskor egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteniük, hiszen mind ezt a saját érdekükben kérjük majd minden kedves látogatónktól. A nyilatkozat pdf. formátumban is letölthető lesz, amit ha a látogató kitöltve magával hoz, ezzel meggyorsíthatja a kiállításra történő belépést.

Területi kiosztás - távolságtartás

A 21. Hifi Show, I. emeleti részén a kiállító demo szobák dupla területen kerülnek kiosztásra, a szobák széthúzásával nem lesz közvetlen kapcsolat két kiállító szoba között, az ajtók sem érintkeznek,  így a látogatók számára és nagyobb hely áll rendelkezésre, amivel a folyosókon való közlekedésnél a kellő távolságtartást kívánjuk elősegíteni.  A bemutatótermekben kialakított székrendet ugyancsak helykihagyásos elrendezésben alakítják ki a partnerek, hogy itt is meglegyen a kellő távolság. Reméljük, hogy ez a felállás jövőre is az opciók között maradhat...

Az M szinten, ahol a bemutatótermek találhatók, nagyobb terület áll rendelkezésre, itt a távolságtartás megfelelő szinten tartható. Arra kérjük látogatóinkat, tartsák be megfelelő módon az egymástól való távolságot, nem érintkezzenek egymással közvetlenül. 

A kiállítás látogatása osztott idősávban

A kiállítás sikeres lebonyolítása érdekében, valamint  a túlzsúfoltság elkerülése érdekében regisztrációs idősávokat jelölünk ki, ami jobb látogatói elosztást eredményezhet. Ez nyilván több tudatosságot igényel a látogatóktól, akinek előre el kell dönteni, hogy melyik napon és melyik napszakban kíván majd belépni a kiállításra.

Regisztrációs idősávok

Szombaton: 09-14 óra között / 14-19 óra között

Vasárnap:     09-14 óra között / 14-19 óra között 

A rendezők a kiállítás látogatását ebben az évben is, regisztrációval, 25%-os kedvezményes árú belépő mellett teszik lehetővé. Vegye igénybe a lehetőséget és regisztráljon a Hifi Show weboldalán a kedvezményes belépési lehetőségért.

Regisztráljon MOST

Jöjjön el 2021 november 6/7. -én a Westend Hotelbe (Budapest, 1062. Váci út 1-3), és tekintse meg a 21. Hifi Show kiállítást.

Szeretettel várjuk.

Üdvözlettel
Soltész Rezső
és a Hifi Show csapata.

Regisztráció