HIFI Show 2020

Tisztelt Barátaim, kedves Hifi rajongók!

Újra lelkesen és teljes odaadással nyitjuk a Hifi Show weboldalát azzal a jó hírrel, hogy idén októberben végre megrendezésre kerülhet az immár 21. Hifi Show Budapest kiállítás, az elegáns, újjáépült…
Tovább olvasom

Fontosabb információk


Időpont: 2022. október 22-23.
Helyszín: CROWNE PLAZA HOTEL BUDAPEST
Cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3.

 

Azok a kedves látogatók, akik előre regisztrálnak, kedvezményes lehetőség nyílik a kiállítás látogatására. 2022-ben ismét egyfajta régi/új belépő-csomagot kínálunk, ami megfelelő módon szolgálja majd vendégeink kényelmét, a 21. HIFI Show kiállítás régi és új barátait. 

 

21. HIFI Show / Nyitvatartás

Mindkét kiállítási napon 10:00 órától 18:00 óráig

Belépők

Egyszeri belépő: 4000 Forint (10 Euro) a helyszínen!

Kedvezményes belépők

Kedvezményeket csak regisztrált látogatóink vehetnek igénybe, akik az alábbi módon juthatnak el a kiállításra:

Előzetes online regisztráció.

Egyszeri  – 25%-os kedvezményes belépésre jogosít: 3000 Forint

Vasárnap 14 órától – 50%-os kedvezményes belépésre jogosít: 2000 Forint

Vasárnap 17 órától – ingyenes 100%-os kedvezményes belépésre jogosít.

Valamennyi kedvezmény csak és kizárólag előzetes online regisztrációval vehető igénybe!

Szeretettel várjuk Önt és kedves barátait, családtagjait 2022. október 22-23-án a 21. HiFi Show alkalmával a Váci úti megújult Crowne Plaza Hotelben.

 

Üdvözlettel:

SOLTÉSZ REZSŐ

kiállítás igazgató

21. HIFI SHOW – REGISZTRÁLJON MOST.

Tisztelt Hifi Show látogató! 

A korábbi évek keserű piruláit mindannyian bevettük. Mint az köztudottá vált a tavalyi kiállítás megszervezésére tett halvány próbálkozásunkat egy laza kézmozdulattal elsöpörte a járvány újabb hulláma.

Az eltelt időszak mégsem múlt el esemény nélkül, hiszen időközben a szálloda teljes belső átalakításon ment keresztül, és idén egy kinézetében friss és minden szempontból modernebb berendezésű épületet kaptunk vissza, ami ismét otthont adhat az immár tradicionálisnak mondható budapesti HIFI SHOW kiállításnak.

Biztonsági intézkedések

Természetesen tudjuk, hogy az ördög nem alszik, ezért az októberi kiállításon is a higiéniai elővigyázatosságot fontosnak tartjuk és az sem kizárt, hogy a belépőket javasoltan maszk viselésre buzdítjuk. Minden lehetséges, de most mindenek előtt nagyon bízunk a rendezvény megtartásában. Azok számára, akiknek a zene és a zenehallgatás életük mindennapos részévé vált, a HIFI SHOW kiállítás, mint az elmúlt években mindig, egyfajta zarándokhellyé avanzsált, ahol kötelező volt megjelenni. Reméljük ezt a szándékot, idén semmi sem gátolja majd és október 22-23-án újra találkozhatunk a 21. Hifi Show alkalmával a budapesti Crowne Plaza Hotelben.

Kedvezményes belépő

A rendezők a kiállítás látogatását ebben az évben is, regisztrációval, 25%-os kedvezményes árú belépő mellett teszik lehetővé. Vegye igénybe a lehetőséget és regisztráljon a Hifi Show weboldalán a kedvezményes belépési lehetőségért.

Regisztráljon MOST

Jöjjön el kedvezményes belépővel 2022 október 22-23.-án a Crowne Plaza Hotel -be / volt Hilton / (Budapest, 1062. Váci út 1-3) és tekintse meg a 21. Hifi Show kiállítást.

Szeretettel várjuk.

Üdvözlettel
Soltész Rezső
és a Hifi Show csapata.

Regisztráció