HIFI Show 2020

Fontosabb információk


Időpont: 2021. november 06-07.
Helyszín: Hilton Budapest City
Cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3.

 

Azok számára, akik most előre regisztrálnak, kedvezményes lehetőség nyílik majd a kiállítás látogatására. 2020-ban ismét egyfajta belépő-csomagban gondolkodtunk, ami megfelelő módon szolgálja majd vendégeinket, a kiállítás régi és új barátait.

21. Házimozi & HIFI Show / Nyitvatartás

Mindkét kiállítási napon 09:00 órától 19:00 óráig

Belépők

Egyszeri belépő: 4000 Forint (13 Euro) a helyszínen!

Kedvezményes belépők

Kedvezményeket csak regisztrált látogatóink vehetnek igénybe, akik az alábbi módon juthatnak el a kiállításra:

Előzetes online regisztráció.

Egyszeri  – 25%-os kedvezményes belépésre jogosít: 3000 Forint

Vasárnap 14 órától – 50%-os kedvezményes belépésre jogosít: 2000 Forint

Vasárnap 17 órától – ingyenes 100%-os kedvezményes belépésre jogosít.

Valamennyi kedvezmény csak és kizárólag előzetes online regisztrációval vehető igénybe!

Szeretettel várjuk Önt és kedves barátait, családtagjait 2020 november 7- 8-án a 21. Házimozi & HiFi Show alkalmával a Hilton Budapest City hotelben.

 

Üdvözlettel:

SOLTÉSZ REZSŐ

kiállításigazgató

21. HIFI SHOW – REGISZTRÁLJON MOST.

Tisztelt Hifi Show látogató!

Rendkívüli fordulóponthoz érkezett a Hifi Show, amit elsősorban a kialakult helyzetnek köszönhetünk. De nem ülhetünk ölbetett kézzel, meg kell feleljünk a kihívásoknak, meg kell oldanunk a felmerülő problémákat, lehetővé kell tennünk, hogy az ország hifirajongói részt vehessenek az immár hagyományos, évente megrendezésre kerülő hifi kiállításon... 

Biztonsági intézkedések

Azok számára, akiknek a zene és a zenehallgatás életük mindennapos részévé, nem jelenthet akadályt, hogy a kiállítás területére maszkban kell belépniük és kezüket fertőtleníteniük kell, hogy megelőzzék a fertőzést. Az sem jelenthet gondot, hogy úgy mint a repülőtereken, vagy a kórházakban, belépéskor egészségünyi nyilatkozatot kell kitölteniük, hiszen mind ezt a saját érdekükben kérjük minden kedves látogatónktól. A nyilatkozat pdf. formátumban letölthető lesz, amit ha a látogató kitöltve magával hoz, meggyorsíthatja a kiállításra történő belépést.

Területi kiosztás - távolságtartás

A 21. Hifi Show, I. emeleti részén a kiállító demo szobák dupla területen kerülnek kiosztásra, a szobák széthúzásával nem lesz közvetlen kapcsolat két kiállító szoba között, az ajtók sem érintkeznek,  igy a látogatók számára és nagyobb hely áll rendelkezésre, amivel a folyosókon való közlekedésnél a kellő távolságtartást kívánjuk elősegíteni.  A bemutatótermekben kialakított székrendet ugyancsak helykihagyásos elrendezésben alakítják ki a partnerek, hogy itt is meglegyen a kellő távolság.

Az M szinten, ahol a bemutatótermek találhatók, nagyobb terület áll rendelkezésre, itt a távolságtartás megfelelő szinten tartható. Arra kérjük látogatóinkat, tartsák be megfelelő módon az egymástól való távolságot, nem érintkezzenek egymással közvetlenül. 

A kiállítás látogatása osztott idősávban

A jelenlegi rendelkezések értelmében, a rendezvényen ( szintenként ) 500 személy lehet jelen, ezért regisztrációs idősávokat jelölünk ki, ami jobb látogatói elosztást eredményezhet, ezáltal betarthatjuk a kormányzati járványügyi előírásokat. Ez nyilvát több tudatosságot igényel a látogatótól, akinek előre el kell dönteni, hogy melyik napon és melyik napszakban kíván belépni a kiállításra.

Regisztrációs idősávok

Szombaton: 09-14 óra között / 14-19 óra között

Vasárnap:     09-14 óra köszött / 14-19 óra között 

A rendezők a kiállítás látogatását ebben az évben is, regisztrációval, 25%-os kedvezményes árú belépő mellett teszik lehetővé. Vegye igénybe a lehetőséget és regisztráljon a Hifi Show weboldalán a kedvezményes belépési lehetőségért.

Regisztráljon MOST

Jöjjön el 2020 november 7-8. -án a Hilton Budapest City Hotelbe (Budapest, 1062. Váci út 1-3), és tekintse meg a 21. Hifi Show kiállítást.

Szeretettel várjuk.

Üdvözlettel
Soltész Rezső
és a Hifi Show csapata.

Regisztráció


 

    A járványhelyzetre tekintettel a kiállítás az idei évben speciális körülmények között látogatható. Itt tudja kiválasztani, hogy mely idősávban szeretné meglátogatni a show-t.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.